lauantai 30. marraskuuta 2013

Toko vol. 2

Tässä viimein ne loput liikkeet ja niissä treenatut asiat.

Ohjattu: Tässä tehty vauhtia, vauhtia ja vauhtia. Merkille vauhtia, kapuloille vauhtia, palautukseen vauhtia. On se miusta tuottanut tulostakin, asenne liikkeeseen on parantunut. Merkit etenkin on olleet oikein näppäriä. Suuntia vahvistettu lähinnä niin, että kapulat on olleet melkein merkin kanssa samassa tasossa, siinä on tullut sitä selkeää sivulle lähtemistä. Keskikapulaa olen parissa treenissä pitänyt tosi lähellä merkkiä, siitä Riina ei ole hämäytynyt.

Metalli: Ei tehty kauheasti, hypyllä ehkä kerran. Olen palkkaillut nopeita kapulan nostoja ja vauhtinoutoa tehty muutenkin. Välillä sivulle asti. Tässä on nyt hyvä asenne. Hypyllä tehtiin lähinnä vinoja kapulan paikkoja, niin että mie vein kapulan. Näissä ei vielä ihan hirveän hyvin hae vinosta lähestymisestä hypylle, eli parempi vaan heittää suoraa ;) Pitäisi tehdä paljon enemmän, että etenisi.

Tunnari: On tehty koemaisena, pitkältä matkalta ja lyhyeltä matkalta. Aika paljon palautuksia sivulle asti, niissä on ollut hyvä vauhtikin. Läheltä on tehty jotta saataisiin enemmän toistoja, pitkällä matkalla kompensoitu lyhyen matkan rumaa kapulan käsittelyä. Riina on tehnyt kivoja suorituksia, nostanut pääasiassa oman aina heti, kun on sille osunut. Kokeitten jälkeen alan varmaan tehdä sitä, että rivin/ympyrän/minkä tahansa muodostelman saa käydä kerran läpi. Piste. Jos jää sahaamaan, joutuu kapuloilta pois.

Kaukot: Pari kertaa pitkästä matkasta ekoja nousuja seisomaan/istumaan, muuten tolpan kierrolla tekniikkaa. Alkaa olla jo ehkä 75 % hyvä. S -> i vaihto on mennyt paljon eteenpäin! Sitä on lähinnä hinkattukin. Yhtään huonoja en ole hyväksynyt.

Koemaista on tehty nyt ihan ok usein. Siinä sos. palkka on toiminut, ylikeittäminen ( = haukku) välillä ongelma. Pari yksittäistä siirtymistä olen palkannut, mutta muuten ne on jääneet liian vähälle huomiolle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti