maanantai 21. lokakuuta 2013

Normaali arki

Rauniokokeen jälkeisellä viikolla ehdittiin taas monenmoista:

Maanantaina tokoiltiin Juvakan kentällä Ullan ja Sarin kanssa. Riina kanssa tehtiin ainakin hiljaista seuraamista, ok zetaa ja parit nätit ruudut ja merkit.

Tiistaina lenkkeiltiin ja jälkeiltiin Suvin ja Sonjan kanssa Muukossa. Riina teki pisimmän jälkensä ikinä, n. se 1 km, eli saman pituinen kuin peruskokeessa. En nähnyt sen työskentelyssä eroa vaikka matkaa tulikin lisää, aika normimeininki oli päällä: pääasiassa nättiä työskentelyä, parin polun kohdalla epävarmuutta/hetkellinen jäljen hukkaus, mutta aina se sen nostaa uudestaan. Se Riinan työskentelyssä/meidän yhteistyössä on vielä hankalaa, että minun mielestä koira näyttä ihan samalta meni se sitten ihmisen jälkeä, hirven jälkeä tai ei mitään jälkeä :D Harjoittelu jatkuu... Esineet Riina nosti nyt hyvin, vain yksi jäi. Vähänhän se sitä miun naksautusta odottaa, mutta selkeästi jää esineellä pyörimään eikä ole sitä jättämässä.

Keskiviikko oli perinteiseen tapaan agilitypäivä ja rata oli tällainen:







Yllättävän nopeasti saatiin rata mentyä järkevästi läpi, loppuaika sitten hiottiin ohjausta A:lta 12-hypylle ja välistävetoa + sylkkäriä 15- ja 16-hyppyjen välissä. Niissäkin ihan sellaisia pieniä kauneusvirheitä, muuten toimivat kyllä.

Torstaina tokoiltiin Lapvedellä ja ne jäikin sitten viimeistelytreeneiksi lauantain kokeeseen, kun perjantaina en jaksanut enää illalla mennä treenaamaan. Tehtiin ainakin luoksaria, tunnaria, hyvä paikkaistuminen ja vähän huonompi paikkamakuu, mutta pääsinpä korjaamaan (jostain syystä Riina harhautui nousemaan ylös).

Perjantaina mie jumppailin ja kävin Minnalla suunnittelemassa hakukoetta, koirilla lepopäivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti