sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Syysloman muisto

Laavupäivän iltana tokoiltiin Ullan, Susanin ja Hanna-Kaisan kanssa. Kiva oli nähdä bortsut yhdessä koossa, kai sitä nyt voi pentutreffeillä vaikkei koirat samasta pentueesta olisikaan :D Riina teki pari kivaa paikkaistumista, luoksaria, seuraamista (aika pian malttoi olla hiljaa!) ja tunnarin, joka onnistui toisella kerralla.

Edustavin kuva, joka saatiin aikaiseksi. Tuiskun kielennäyttämistä ei lasketa ;)
Syyslomaa, joka siis alkoi torstaina, jatkettiin perjantaina hakukoevalmistelujen merkeissä. Kyllä oli taas loistokasta rämpiä kaatosateessa likomärässä metsässä merkkaamassa hakualuetta. Mutta pitkäänhän myö Riinan kanssa ollaankin tukeuduttu toisten työpanokseen meidän kokeiden eteen, nyt oli miun vuoro kärsiä ;) Ihan hauskaa se sitten lopulta kuitenkin oli, ja hyvä että yhdessä käytiin, sillä olisi voinut olla aikamoinen henkinen ponnistus lähteä yksin lenkkeilemään syksyn tähän asti huonoimmassa säässä.

Illalla oli etsittävä päivän toinen vaatekerta päälle -> rallytokotreeneihin. Tehtiin avoimen luokan rata, jota sitten myöhemmin sovellettiin voittajaluokan suuntaan. Riina teki aika kivasti, parissa kohtaa tuli ääntä. En oikein tiedä, miten siihen rallyssa suhtaudutaan, kallistuuko tokon vai agilityn puolelle. Muissa liikkeissä ei ongelmaa, mutta edestä oikean kautta sivulle oli hieman hankala (saatiin sitten toimimaan oikeanlaisella  vartaloavulla) ja siitä eteentulosta hakeutuu tosi herkästi omin lupineen takaisin sivulle, siinä miun pitää olla tarkkana ja mustavalkoinen. Tokoa tehtiin hieman siinä sivussa, ainakin kivoja pieniä seuruupätkiä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti