keskiviikko 2. lokakuuta 2013

A niin kuin agility

Lajikatsaukset jatkuu.

Eli siis myöhän aloitettiin syyskuun alussa uudessa ryhmässä LAUlla. Olen ollut erittäin tyytyväinen. Jo muutamat huippuhyvät treenit takana ja toivottavasti vielä monet edessä, kiitos Noora! Ollaan edistytty ja opittu (tai ainakin harjoiteltu) enemmän uusia ohjauskuvioita viimeisen neljän viikon kuin sitä edellisten neljän kuukauden aikana. Riina on ollut tosi taitava ja lukenut miuta hyvin, vaikka suurin osa asioista on ollut täysin uusia sille. Mielestäni sen ohjattavuus on parantunut ihan vaan sillä, että radat ovat moninkertaisesti vaikeampia kuin aikaisemmin. On pakko kuunnella. Ja toisaalta taas Riinan hyvä kuulolla olo on tehnyt radoista ihan suoritettavissa olevia. Treenit jatkuvat.

Kontakteja pitäisi käydä tekemässä hallilla itsekseen. Sellaiseen ei nyt vaan oikein ole ollut motivaatiota. Ehkä sitten talven pimeinä kuukausina. Ei ne varmasti paljon treeniä vaatisi toimiakseen. Radalla vaan aina tuppaavat kärsimään, joten jos useampi kerta peräjälkeen paukutetaan rataa, se näkyy. Keppejäkin voisi treenailla yksittäisenä esteenä, ainakin irtoamista ja ohjauskuvioita niillä.

Agikisoihin ei ole oikein aika enää riittänyt. Just äsken kävin koiranetissä ja huomasin että Riinan luva oli ilmestynyt sinne. Sen näkeminen herätti ehkä hetkellisen innostuksen... Onneksi agikisoja on talvellakin. Rahaa menee nyt syksyllä aika paljon toko- ja rallytokokisoihin, joten pitää katsoa agin suhteen mihin raaskii ja sitten vielä ehtii ilmottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti