torstai 31. tammikuuta 2013

Torstaitokot

Yhtään en edellisessä päivityksessä valehdellut, ei muuten tänään kello soinut, vaikka olisi pitänyt. Noo, hyvin sain itseni lähtökuntoon 15 minuutissa, suunnattiin nimittäin jo yhdeksäksi Ellan kanssa hallille. Hieman kyllä aikataulut venyi ja paukkui, meillä oli muutamia suuren lumimäärän aiheuttamia ongelmia, mutta ei varmaan oltu ainoita. Puoli 10 päästiin sitten treenaamaan: agilityt sisällä, tokot mukavasti ja juuri sopivasti auratulla parkkipaikalla.

Riinan tokot:

Pm:
Perinteisesti alkuun. Hyvin pysyi ja ekalla käskyllä meni maahankin. Jos nuuski, niin huomautin, mutta ei kyllä ainakaan montaa kertaa sitä tehnyt. Ajasta ei mitään hajua.

Elvi teki ensin, Riinalla pieni tauko. Ja sitten jatkui:

Hyppynouto:
Aika tosi hyvin meni koemaisesti, ei oikeastaan valittamista! Siististi nosti ja eteen tuli kapulan kanssa suoraan asentoon. Vielä enemmän olisin voinut koemaisesti palkata, eli pyöräytellä/kehua, nyt suht nopeasti palkkasin lelulla. Mutta sentään muistin ensin kehua, ihan hyvä niinkin (:

Metalli:
Pitkästä aikaa ulkona, koska pakkanen oli inhimillinen, tai nollassahan se taisi olla. Ensin hetsaten ja vapautus leluun, tosi hyvä! Ei empinyt kapulan nostamista ja vauhti oli mukava. Sitten koemaisesti, ja niinkin sujui, ihmeellistä (: Tähän olen tosi tyytyväinen.

Tunnari:
Ensin koemaisesti, tehtiin kaikki alkuhässäkätkin (miun kääntymiset yms.). Haisteli nätisti, nosti oman ja lähti tuomaan, pyöräytti pari kertaa ja toi nätisti eteen. Tuohon pieneen pyöräyttelyyn en ole puuttunut, koska se palautus on viime aikoina muuten toiminut. Loppuun ajettelin, että vapautan leluun, mutta silloin meidän ongelmat alkoivatkin. Meni ihan normaalisti kapuloille ja toi väärän! Kiva hei, tätä ei ole tehnyt herraties milloin. No, eipä sitten muuta kuin ihmettelyt, että mites sie nyt tälläsen toit, ja uusi lähetys. Jälleen väärä. Miulle pisteet siitä, etten hermostunut, vaan vein oman takaisin paikoilleen, lyhennettiin matkaa ja otettiin uudestaan. Lopuilla kerroilla toi taas oman, mutta pari kertaa jouduttiin vielä uusimaan kun maisteli mennessään muita. Voi huoh. Viimein sitten onnistui (sanoin vielä kapuloilla nätisti-käskyn) ja sain vapautettua leluun. Vissiin meillä on mennyt tää juttu päittäin, eli kun Elvin tunnari alkoi sujua niin Riinan osaaminen hävisi kuin tuhka tuuleen :D

Ruutu:
Ei oikein tääkään nyt irronnut. Koemaisesti kun koitettiin niin meni hitaasti ja lopussa peruutteli ruutuun. Päätin sitten että tehdään vaan hetsaamalla, silleen toimi.

Kaukot:
Ja voi ei, kun ei se s -> i oikein toiminut. Sitäpä siis ehkä illalla hinkkailemme kotona.

Vähän meinasi käydä niin, että treenin edetessä taso laski kuin lehmän häntä, mutta kai sitten vaan ollaan tyytyväisiä, että ne liikkeet jotka toimi toimikin sitten tosi hyvin. Sellaisen huolestuttavan huomion vaan olin tekevinäni treenin aikana, että Riinan liikkuminen näytti kummalliselta. Etenkin ruudussa oli alkuun tosi hidas ja noudoissa kapulan luona himmasi kummallisesti. En oikein usko, että nätisti-käsky olisi yhtäkkiä mennyt niin hyvin perille... Toisaalta sitten taas lenkillä oli ihan normaali. Voihan se olla, että otti paineita miusta ja tunnarin epäonnistumisesta, mutta niin tai näin, Riina jätti agilityt tällä kertaa tekemättä. Sabi pääsi sen sijaan juoksentelemaan putkia ja hyppyjä, voi onnellista koiraa! Keinukin sujui yllättävän reippaasti Ellan avustamana, hyvä Sabi!

Loppupiristykseksi kuva viime talvelta, onpas Riina nuoren näköinen! Ei tietysti sillä että se vanha olisi nytkään. Niin ja muuten, en muista mainitsinko, mutta Riinan lonkkakuvat näkyvät viimein Koiranetissä, ihme säätöä oli taas sekin asia.

Riina ja Maisa jäällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti