keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Arki on elämän parasta aikaa

Tänään ei tehty yhtään mitään ihmeellistä, mutta kumman rentouttava oli vaihteeksi tälläinen kotonanyhjäyspäivä. Lenkkeiltiin jäällä, missä valoa ja baanaa riitti. Ennen lenkkiä treenit Honkasaaren parkkipaikalla:

Luoksari: 2 x suora, vauhtia vaan eikä puhettakaan pysähtymisestä, sillä Riina alkaa ennakoida sitä erittäin helposti. Ekalla vauhdista kiinni leluun ja toisella siististi eteen asti, loppupa vähän vino -> korjattiin.

Seisominen ja maahanmeno: Näissä pysyminen vaikka mie huitelisin missä, heittelisin lelua yms. Vähän myös häiriötreenin tyyppisesti, eli iskä huuteli Riinalle käskyjä. Seisomisessa pysyminen oli vaikeampaa, mutta niin oletinkin.

Nouto: Ekalla törkeä hyppy, vaikka kapula kaukana ja pitkittäin. Sitten ehkä muisti homman idean, ja saatiin nätimpiä nostoja aikaan. Kerran eteen asti tuon ensimmäisen lisäksi, muilla vapautus leluun.

Seuraaminen: ja siis ihan vasemmalla puolella. Tätä ollaan nyt viikon päivät vältelty, mutta pakko on pikkuhiljaa taas alkaa ottaa, kun koe lähestyy. Miulla namit kädessä, tehtiin sellanen semipitkä pätkä. Pari kertaa sai huomauttaa, ettei hamua namikättä, muuten tykkäsin. Hyvä vire ja kontakti pysyi. Saattaa jopa vahvistaa kontaktia, kun joutuu jättämään namikäden tuijottamisen ja kattomaan miuta.

Merkki: Pelkkää nopeaa merkillemenoa, koska ohjatussa ei malta ihan niin kovaa sinne mennä. Normilähetystä, sitten mie koiran ja merkin välissä, sitten pallo merkillä. Pari kertaa merkiltä seuraamaan.

Kuvat viime maaliskuulta:
Mukava ja ainakin suht. suunnitelmien mukainen treeni, vähän ehkä Riina varoo vetoleikkejä (tai mie, en tiedä kumpi), vaikka muuten liikkuukin jo tosi kivasti (: Tälläiset päivät ovat mukavia, mutta ei niitä montaa peräkkäin jaksa, joten huomenna hallille, katsotaan miten kepit ja kontaktit edistyvät.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti