sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Viikonlopun harrastetoiminnot

 
Eilen oltiin Sapekon hälyharkassa Rauhassa. Aiheena rakennusetsintä, tilaksi oltiin saatu entinen vastaanottokeskus. Oli kyllä talona sellanen, että onneksi ei tarvinnut siellä olla yksin eikä pimeällä, sen verran karmiva autiotalo-fiilis siitä tuli. Ja voin muuten sanoa, että muutama tunti olisi voinut vierähtää jos koko tönö oltaisiin käyty läpi, onneksi aluetta oli hieman rajattu. Riina etsi kolme kerrosta, mutta sitä ennen olin jo kävellyt tilat läpi Suvin ja Taran perässä apuohjaajana. Hurjan tyytyväinen olin Riinan työskentelyyn. Eteni tehokkaasti, mutta ei silti turhia häseltänyt, hoiti homman ja jatkoi matkaa. Muuten oli ihan hiljaa, joten ilmaisutkin oli sitten selkeät ja hyvät. Siitä olin erityisen iloinen, että toisen, liikkuvan maalimiehen kohdalla hetken mietittyään aloitti ilmaisun. Pari kertaahan ollaan sitä liikkuvan maalimiehen haukkumista vahvistettu. Herneet siis yhdistyi pienen tuumaustauon jälkeen :D Ekalla ukolla haukahti pari kertaa oven väärällä puolella (siinä kohtaa oli ilmastointireikä), mutta sitten tarkensi oikealle puolelle ja aloitti kunnon haukun. Kiitos paljon järjestäjille ja maalimiehille, mitäpäs myö oltaisiin siellä ilman teitä tehty (:

Tänään agihallilla toiseksi viimeinen peko- ja pk-jaoksien tottisvuoro, sinne siis.

Pm
Makaamisessa ei ongelmaa, paitsi nuuskimisesta välillä huomautus. Kauheasti ei sitä onneksi tee. Alussa myös täytyy kiinnittää huomiota kontaktin pitoon, että on sitten kuulolla käskyä annettaessa.

Seuraaminen
Puuttui se jokin, ainakin alussa. Loppua kohden kyllä parani ja sitten olikin aika hyvää. Eikä siinä alussakaan mitään varsinaista virhettä ollut, asenne vaan olisi saanut olla parempi. Alussa tehtiin namilla vahvistaen, hiljaisuudesta plussaa. Loppuun normaalisti. Sitä perää se varmaan vähän auraa, mutta siihen ei nyt kiinnitetä huomiota. Täytyy nyt taas välillä muistaa oikealla seuraamistakin ottaa, ettei jumita.

Ruutu
Juu ei meinannut löytyä. Keltaiset ruutumerkit, kohdensi punaiseen luoksarimerkkiin. Uusi lähetys ja kohdentaminen, mutta kun ei niin ei. Ajattelin sitten, että siinähän pähkäilet, ja teki varmaan oikein hyvää. Vähän aikaa merkillä valitti, sitten käänsin pään kohti ruutua ja löytyihän se sieltä. Tämän jälkeen ei tietystikään ongelmaa. Ei peruuttanut.

Metalli
Kantamista hyppyä hypäten, putkea mennen ja pöydälle hypäten. Palkaton kokonainen liike hyppynoutona, norminoudossa vapautus, kun lähti palauttamaan.

Luoksari
Kierrolla ensin, sitten merkkien kohdalla, muttei koemaisesti. Pari suoraakin tehtiin. Seisomiset ok, mutta paremmiksi ne haluaisin. Ehkä n. yhden askeleen otti aina käskyn jälkeen. Maahanmenot nättejä, mutta rumat käskyt.

Muutamat palkat pöydälle menosta. Liikkeestä istumista piti tehdä, mutta unohdin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti