sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Jatkuu

Kuten luvattu.

Liikkeestä istuminen
Viimein uskalsin kokeilla ilman minkäänlaista vartaloapua, eikähän siinä tietenkään mitään ongelmaa ollut. Tämän osalta nyt vaan vahvistelua.

Luoksetulo
On ollut enemmän tai vähemmän rikki. Niin paljon tehty koemaisena, että seisomiset ruvenneet vähän valumaan. Maahan menee kyllä napakasti, mutta ei välttämättä ekalla käskyllä. Tätä nyt parissa viime treenissä hiottu oikein urakalla. Tänään saatiin ok stoppeja, muttei vielä sellaisia kuin haluaisin. Tavoitteena olisi, että melkein nykäisisi taaksepäin. Eikä siis tätä tavoitetta lauantain kokeeseen mennessä missään nimessä saavuteta, se on pitemmän ajan treenattava. Maahanmenot oli tänään aika hyviä, mutta rumalla käskytyksellä. Tähän voisivat uudet ideat kaikinpuolin olla tervetulleita.

Tunnari
Palautuksia hiottu nopeammiksi pitkien matkojen, isojen tunnarikasojen ja matkan varrelle sijoitetun hypynkin avulla. Nämä jo aika mukavia, mälvääminen vähentynyt huomattavasti, eikä tarvitse pelätä kapulan pudottamista, sen verran varma alkaa kanto-ote olla.

Hyppynouto
On kiva ja sujuu hyvin, vähän hommailtu suoraa eteen palauttamista, mikä pienellä muistuttelulla on palautunut hyvin mieleen.

Kaukot
Myös pääasiassa toimivat, välillä vahvisteltu ekoja nousuja ja pari kertaa settiäkin tehty, ne tosin hieman lähempää.

Ohjattu
Suuntien vahvistaminen kirjattu treenilistalle, mutta nyt voittajan liikkeiden treenaus ajanut edellä. Pakko vähän priorisoida. Ja sitten vielä mainittakoon, ettei kyllä väärää kapulaa ole tuonut pitkiin aikoihin, mutta välillä vilkuilee keskikapulan suuntaa, siksi suuntien vahvistaminen. Merkille menee varmasti, joskin vähän nopeampi saisi olla.

Dobossakin muuten käytiin Riinan kanssa viikko sitten lauantaina. Kiva oli päästä tekemään jo hieman vaikeampia asioita, kun pallo oli koiralle tuttu. Pallojen puhkeamisonnettomuuksien takia tehtiin vähän vajaammalla pallolla, ja tärisi muuten ihan eri tavalla.


Agilityssa kepit sujuu tosi hyvin, nyt pitää vain hakea varmuutta viimeiseen väliin. Aloitus ei edes ole kovin ongelmallinen, mutta tosiaan lopun Riina yrittää välillä oikaista. Kontaktit aiheuttaa päänvaivaa, en tiedä mitä niille alan tehdä. Ongelma on, etten osaa päättä: juoksu vai 2on2off. Jos en jostain selkeitä ohjeita juoksukontakteihin saa, päädyn varmaan 2on2offeihin, mutta kun taas toisaalta ne juoksukontaktit kuulostaisi kyllä aika hyvältä. Voi päätöksenteon vaikeus. Ehdottomasti ne opettaisin, jos olisi selkeä ajatus miten.

Viime aikoina on ollut puhetta myös lähestyvästä suunnistuskauden alkamisesta, kivaa (: Eiköhän yritetä jatkaa tätä viime kesänä hyvän alun saanutta harrastusta, kyllä siitä vaan sen verran apua etsinnöissä on. Ja kyllähän tässä jo kohta jonkin ulkoilu-urheilumuodon lenkkeilyn lisäksi tarvitsee, kun hiihtokelit loppuu ja ehdin siihen muutenkin jo kyllästyä :D

Tänä viikonloppuna ja oikeastaan koko viikon jäällä on ollut ihanaa, ei millään malttaisi lähteä pois, voisi vain kävellä. Yöpakkaset on ihan kiva juttu, kun päivällä ei kuitenkaan ole törkyisen kylmä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti