perjantai 31. elokuuta 2012

Haaste

Vastaillaanpa nyt tähän kun vielä muistetaan. Ellalta ja Elviltä haaste siis meille napsahti (:


"Ohjeet haastetuille: Jokaisen haastetun tulee vastata niihin 11 kysymykseen, jotka haastaja on esittänyt ja postata ne blogissaan. Valitse sitten 11 uutta haastateltavaa ja linkitä heidät postaukseesi. Keksi 11 uutta kysymystä, joihin haastettujen tulee vastata. Älä haasta sitä henkilöä, jolta sait haasteen."

Mikä on unelmarotusi ja miksi?

Jos päätyisin joskus lappiin asumaan, ottaisin huskyn. Sellaisen kauniin ja sinisilmäisen, niissä on jotain kiehtovaa alkukantaisuutta.

Mikä on kiinnostavin koiralaji, jota et harrasta?

Onko sellaisiakin? Tuntuu, että joka illalle kyllä riittää jotain... Mutta joo, tää liittyy vähän tuohon edelliseen kysymykseen, eli koiravaljakkoajelu. Kerran olen kyydissä ollut ja olisi mahtavaa päästä joskus itse ajamaan. Vinttikoirien juoksukilpailuissa on hieman samankaltaista vauhdin huumaa, niitä olisi kiva päästä ainakin katsomaan. Ja jos puhutaan sellaisista lajeista, joita voisi ihan näitten omien koirien kanssa harrastaa, niin vepe. Kesällä oli tarkoitus käydä imatralaisten treeneissä kuokkimassa, mutta sitten se vähän jäi.

Minkälaisia tulevaisuuden suunnitelmia ja tavoitteita teillä on?

Suunnitelmissa on Riinan kanssa jatkaa aktiivista harrastamissa ja kokeissa käyntiä, aina välillä muistaa viettää rentoa koiranelämääkin. Sabille toiveissa pitkää ikää ja terveyttä (tietysti myös Riinalle), mikä on viime aikoina toteutunut aika mukavasti. Toivottavasti löydetään mukavat uudet harrastusporukat sitten kun lähden opiskelemaan, se tulee eteen yllättävän äkkiä. Tavoitteina Riinalla tokossa valioituminen, sen jälkeen katsotaan miten jatketaan, mutta varmasti jatketaan. Agilityssa hinku kisaamaan olisi kova ja jos rahkeet riittää niin varmaan sitten ainakin kolmosluokkaan pääsy olisi hieno suoritus. Tässä on tietysti otettava huomioon, että itsekin olen harrastanut agilitya nyt tämän yhden kesän. Pelastuskoirapuolella kokeisiin, josko sille joskus ehkä saattaisi saada pelastuskoiraoikeudetkin? Kaikki nämä tavoitteet ovat kuitenkin ei-niin-kuolemanvakavia, mukavat yhteiset harrastukset ovat tärkeintä.

Suosikkikuvasi koirastasi?
Mikä on paras tapa viettää aikaa koirasi kanssa?

Jos kaikkia harrastuksia ei lasketa, niin parasta on, kun puhun jotain Riinalle ja se vastaa läpsäisemällä miuta tassulla naamalle (:

Miksi omistat juuri koiran, etkä muuta eläintä?

Kissat ovat liian itsenäisiä, hiiret kuolevat heti ja hevonen ei mahdu takapihalle. Kyllä se vaan niin on että koira on ihmisen paras ystävä.

Millä sanoin kuvailisit koiraasi?

sulava
kaunis 
hölmö
(katso neljännen kysymyksen kuvat) 

Onko olemassa rotua, jonka haluaisit omistaa, mutta jonka pitäminen ei ole juuri nyt mahdollista?

Toistan hieman itseäni ja vastaan että husky. Ja jos joskus haluaisin koiran ihan vaan seuralaiseksi, enkä harrastuskaveriksi, voisin ottaa jonkin sortin vinttikoiran.

Mistä koiraharrastuksesi on lähtenyt käyntiin?

Varmaan aika perinteisellä tavalla. Nuori tyttö haluaa koiran ja harrastaa sen kanssa agilitya. Agilityyn emme koskaan Sabin kanssa päätyneet, sen sijaan kutsui tokokenttä. Noutajaporukoihin päädyimme myös suhteellisen pian, vaikkei Sabista sitten ihan noutajaa tullutkaan. Muut lajit ovat sitten tulleet kuvioihin enemmän tai vähemmän Riinan myötä, se soveltuu niin moneen että on myös tullut kaikkea kokeiltua.

Mukavin hetki päivänä, jolloin vastaat näihin kysymyksiin?

Kiitos Taija ja Jenni lenkkiseurasta (:

Koirasi paras koirakaveri?

Riinalla varmaan pikkumies Tiku Taku, ja Elvin kanssa aina alkuun leikityttää. Sissi alkaa jo kuulua kalustoon (: Sabi ei pahemmin välitä kenestäkään, paras kaveri on tennispallo, mutta korttelin toisella puolella asuvan vanhan bouvierin perään se aina vinkuu... :D

Haaste ei meiltä ihan 11 lähde, mutta jos nyt kuitenkin Taijalle ja Sissille, Jennille ja Rommille sekä Veeralle ja Donille.

1. Sinun ja koirasi tärkein rutiini?
2. Paras hetki koirallisessa elämässäsi?
3. Kuvaile koiraasi yhdellä sanalla ja lisää kuva, joka ilmentää tätä ominaisuutta koirassasi.
4. Minkä rotuinen on seuraava koirasi?
5. Ärsyttävin piirre koirassasi?
6. Hienoin koirasi osaama asia/vaikein asia, jonka olet opettanut koirallesi?
7. Jos sinulla ei olisi koiraa, mihin käyttäisit kaiken sen ajan, jonka nyt käytät koiraasi?
8. Jos koirasi olisi ihminen...
9. Kolme koirarotua, joita et koskaan edes harkitsisi ottavasi. Miksi?
10. Mikä on tarina koirasi nimen takana?
11. Koirasi tärkein ihminen, jos sinua ei lasketa?

1 kommentti: