lauantai 4. elokuuta 2012

Heinä-elokuun vaihde

Viimeisimmän päivityksen jälkeen on taas tapahtunut ihan riittävästi (:

Agilityssa saatiin Alkeet 1-kurssi päätökseen, ja Alkeet 2 alkoi. Se toi sitten mukanaan ainakin kontaktien ja keppien treenaamisen, ja tuntuma näin ensimmäisen treenikerran jälkeen on, että niitä voi joutua hetken työstämään. Se on kuitenkin hyvä, että keppejä tehtiin ohjureilla, ne kun on taatusti helpompi häivyttää pois kuin verkot. Muutaman kerran Riina yritti ohjureiden yli hypätä, muuten seurasi nätisti käden/namin ohjaamaa reittiä. Kontaktien treenaaminen aloitettiin pöytä + 1/3 puomi-systeemillä, naksutellen. Naksutin oli kyllä kullanarvoinen apuväline, ensi kerralla käytän sitä kepeissäkin. Riina oli ihan sitä mieltä, että mitä ihmeen agilitya tämä on, kun vaan nameja syötellään eikä saa edes juosta kovaa :D Toisaalta viime maanantai olikin tosi helteinen, joten hien sai pintaan ilman ylimääräisiä ryntäilyjäkin.

Viime viikon tiistaina oltiin raunioilla. Vähän erikoisempi harjoitus, ukko oli saunan katolla. Mutta sinne se Riina sen hetken miettimisen jälkeen ilmaisikin. Sen jälkeen vielä pari ukkoa lisää. Häiriöhenkilöt oli hieman hämmentäviä, ei muuten, mutta kun siellä oli Taija (: Etsintöjen jälkeen otettiin vielä Ullan ja Salaman kanssa tottista, taidettiin tehdä ainakin tunnaria, eteenmenoa, seuraamista ja pöytiä. Tämän viikon tiistai-ilta kuluikin sitten Tapiksella, halusin päästä tekemään paikkamakuuta häiriössä huomista toko-koetta ajatellen. Paikkamakuu sujui, ja seuruukin hyvin siihen nähden että oltiin Tapiksella. Siellä on niin helppo laittaa se nenä maahan. Meidän ohjattu on myös hyvällä mallilla, nyt oli ruohikkokin hankaloittamassa, kapulat koitti sinne kovasti piiloutua (:

26.-27.7. oltiin käväsemässä Tampereella, äiti luuhasi asuntomessuilla ja myö vaan hengailtiin ja harjoteltiin hotellielämää. Pienet tokot tehtiin puistossa, hyvässä häiriössä, ja sellasella ihanan isolla nurmialueella järven rannassa, joka oikein kutsui tokoilemaan (: Ihan mukava koirien uimaranta löydettiin myös. Ja tämä nyt ei liity mitenkään aiheeseen, mutta Batman oli huippuhyvä!

Viime viikon lauantaina käytiin Leenan kanssa Imatralla ketteryysesteitä tekemässä ja tokoilemassa, sen jälkeen koirat pääsi uimaan ja myö leikittiin vähän turisteja. Kotimatkalla kun käytiin hakemassa Haukkiksen avain, saatiin myös mukava häiriöpaikkis vieraitten koirien kanssa.

Sunnuntaina sitten suunnattiin Haukkikseen Leenan, Tuijan ja Taijan kanssa. Aiheina esineruutu ja flyball. Esineruudussa Riinan ongelma on vaihtaminen. Tätä koitetaan nyt alkuun ratkoa niin, että laitetaan vaan yksi esine ruutuun. Merkkaan myös esineitten paikat, jotta näen jos käy esineellä ja jättää sen sinne. Tähän saatiin kotona tehtyä suht onnistunut harjoitus, jonka jälkeen päätin jättää tämän hetkeksi hautumaan niin koiralla kuin ohjaajallakin. Mutta jos jollain joku nerokas idea meidän ongelmaan on, kertokaan ihmeessä (: Flyball sujui oikein hienosti, Riina pääsi jo tekemään kokonaista "rataa"kin. Ainoana ongelmana se, että välillä tukkii tassullaan sen reiän mistä sen pallon pitäisi lentää :D Tehokas treenipäivä oli hyvä lopettaa saunomiseen, uimiseen ja makkaran syöntiin.

Tämän viikon keskiviikkona käytiin mätsärissä Mattilan kentällä. Sabi näytelmöi ja Riina häiriötokoili. Mainetta ja kunniaa ei herunut, mutta Sabilla oli kivaa kuten yleensäkin (: Ihan hyvin kehän tapahtumia voi elävöittää antamalla tassua kun pitäisi seisoa, ettekä itsekään tykkäisi jos joku tulisi teidän peräpäätänne ronkkimaan :D Aamulla Sabilla oli käynyt hieroja, lantio saatiin auki eikä välitöntä uusintahierontaa tarvita.

Torstaina lenkkeiltiin Ellan ja Elvin kanssa linnoituksessa ja keskustassa, ja illalla mentiin suunnistamaan. Suunnistus oli oikein mukavaa, joten eiköhän mennä jatkossakin. Olin ainakin välillä perillä kartasta ja kompassiakin asiantuntevasti heiluttelin (:

Perjantaina illalla tokoiltiin Ullan ja Salaman kanssa Kasukkalan koulun kentällä. Jee, meidän tunnari toimii! Nyt vaan jatketaan rutiinin ja varmuuden hakemista siihen. Hyppy otettiin miun mielenrauhan kannalta, mutta eihän siinä ongelmaa ollut nyt kun ei aikaisemminkaan. Merkki meni nyt paremmin kuin siellä keskiviikon mätsärissä.

Huomenna koe, siitä sitten seuraavaksi päivitystä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti