perjantai 29. kesäkuuta 2012

Tokokoe 26.6. Mattila

Tässä kokeessa meillä oli kotikenttäetu, oltiin muutama kerta keretty käydä treenaamassa ko. kentällä ennen koetta. LPKYn iltakoe, tuomarina Tommi Varis. Alokasluokka oli viimeisenä vuorossa, joten kotiin päästiin vasta kymmenen jälkeen. Alkuun Riina sai odotella autossa kun mie seurasin ylempiä luokkia. Oikein hyvin meni odottelu koepaikalla, ja kehään mentäessä oli hyvä fiilis. Tässä liikkeet eriteltyinä:

Luoksepäästävyys: 10, istui perusasennossa

Paikkamakuu: 10, tää oli miusta ehdottomasti kamalin liike, mietin koko ajan että millon se nousee (: Ei noussut, mutta oli tosi epävarma, haisteli maata ja kävi lonkalle. Varmaan oli just nousemassa istumaan kun liikkuri sanoi että palatkaa koirien luo. Tähän tarvii varmuutta ihan älyttömästi lisää, siksi pysytään alossa kolmen ykkösen verran. Maahanmenoon vaati kaksoiskäskyn, mutta tuomari ei sitä kuullut. Loppuperusasennon otti tosi nätisti.

Tässä välissä siis kehästä ulos, mutta jo toisena suorittamaan yksilöliikkeitä.

Seuraaminen kytkettynä: 9, oikein nättiä, piste lähti siitä, kun ekassa pysähtymisessä jäi pa ottamatta. Etenkin juoksuosuudet huippuja!

Seuraaminen vapaana: 7,5, pisteet lähti samasta pa:sta kun hihnaseurussa, johtui varmasti koetilanteesta, sillä treeneissä ottaa pa:t tosi hyvin. Lisäksi tapahtui yksi jäätyminen = jouduin antamaan ylimääräisen käskyn. Muuten samanlaista kuin hihnassa.

Liikkeestä maahan: 9,5, en tiedä mistä puolikas lähti, otti loppuperusasennonkin hyvin.

Luoksetulo: 9,5, tosi hyvä, mutta tuli suoraan sivulle (opetettu tulemaan eteen...). Puolikas lähti sen perusasennon vinoudesta, Riina oli vähän kaartunut miun taakse.

Liikkeestä seisominen: 9, ennakoi, joten jouduin antamaan toisen seuruukäskyn, siitä piste. Sitten teki kyllä hienosti.

Estehyppy: 9, piste lähti vissiin siitä että R suoritti loppuliikkeen liian itsenäisesti? Annoin mie kyllä seisomiskäskyn. Tässäkin loppuperusasento hyvin, se ei ole aina treeneissä sujunut.

Kokonaisvaikutus: 9, ei kai siinä mitään ihmeellistä

180,5 pistettä, ALO1 ja KP, tähän voi olla tyytyväinen (: Ja ensi tiistaina Imatralla uudestaan!

Liikkeitten väleissä vapautin Riinan pyörimisillä + annoin hypätä vasten. Silloin taisi pari haukkua päästää, muuten oli hienosti hiljaa. Vähän otti kehän laidalla seisoneista ihmisistä häiriötä, niitä se jäi siinä seuruussakin kattomaan. Ja alussa luoksepäästävyydessä ja paikkamakuussa ei ihan vielä ollut herännyt/kuulolla, siksi se paikkamakuun kaksoinkäskykin. Kai nää jutut korjaantuu kun vaan tulee sellanen kisarutiini niin itselle kun koiralle.

Suoritus on videolla ja jotain kuviakin taitaa löytyä, niitä sitten myöhemmin.


1 kommentti: