torstai 7. kesäkuuta 2012

Jäljestystä, haastetta ja pientä bh-jännitystä

Jotenkin kummallisesti pääsi käymään niin, että edellisessä tekstissä mainittu paimennus vaihtui jäljestykseen.. Hmm... ((: Mutta väliäkö tuolla, pääasia että jotain tekee! Kokeiltiin siis oikeestaan ekaa kertaa Riinalla pk-jälkeä, jos yhtä aikaisemmin tehtyä 10 metrin makkarajälkeä ei lasketa. Tämän lisäksi Riinan jäljestyskokemukset rajoittuvat joskus ihan pentuna tehtyyn verijälkeen, joka muistaakseni ei edes kovin hohdokkaasti mennyt. Etukäteen vähän mietin että älyääkö R laittaa nenän maahan, kun on tuota hakua tullut treenattua, mutta siinä ei mitään ylitsepääsemätöntä ongelmaa ollut. Muutenkin olin ihan tyytyväinen, totta kai pientä hämennystä oli havaittavissa ja välillä pääsi unohtumaan mitä oltiin tekemässä, mutta sehän on vaan luonnollista. En nyt mene sanomaan että jäljestä mikään meidän laji olisi tulossa, mutta miksei sitäkin silloin tällöin voisi harrastaa.

 Riina on ainakin jäljestävinään

Haaste saatiin Elinalta ja Jussalta, ja se kuuluu näin:

Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää). Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen)

Eipä siis muuta kuin listaamaan:

1. Täykkäri-dvd-boksit (tiedän, kamalaa että tää tuli mieleen ekana :D), koska nyt kun viimenen jakso on Suomessakin telkkarista tullut, tarviin lohdutusta.

2. Sabi, kun se näkee/luulee näkevänsä oravan puussa (nyt päästiin näihin koiramaisiin asioihin). Jokainen joka on kuullut millainen ääni Sabista ko. tilanteessa lähtee, tietää miksi tämä pääsi listalle.

3. Riina, kun se antaa tassua (= mottaa miuta). Se on kuulkaa sen luokan isku, ettei paremmasta väliä. Kiitokset vaan äidille, kun tassun antamisen sille opetit...

4. Jumpat, etenkin uusi innostuksen aiheeni kahvakuula. Meikäläinen meinaa syyskuntoon :D

5. Sabi ja Riina, kun ollaan oltu Riinan kanssa jossain ja tullaan kotiin. Se on sellanen vieno nuuskutustervehdys, että "missäs oot ollu?"

6. Salaisesti oon ehkä vähän ilonen, etten sen suurempia kesätöitä sattunut saamaan. Pitäähän se ihmisen lomaillakin.

7. Agility. Kun siis minähän en tuollaista typerää lajia harrasta... :D

8. Riina hakumetsässä. Ihana nähdä kun sillä on kivaa!

9. Tuleva kyläily kummin luona Vantaalla, jokakesäinen perinne ja mukava piristysruiske.

10. Yhteislenkit Taijan, Sissin, Jennin ja Rommin kanssa. Paitsi että tällä viikolla on jäänyt väliin!

Haastan vaan Taijan ja Jennin kun en tähän hätään muita keksi. Ja aika monellahan tää haaste on jo käynytkin.

Bh-koe lauantaina. Ei siitä sen enempää. Odotukset eivät ole korkealla, oikeastaan niitä ei ole ollenkaan, R kun on viime aikoina ollut hieman omituisessa mielentilassa. Voi meidän herkkistä (:

2 kommenttia:

 1. Mitä hajua tuossa PK-jäljessä haistellaan, jos ei nakkeja tai verta? Ihmistäkö? Oon ihan kartalla näistä asioista :D

  Ja olipas syyttävä sävy "paitsi tällä viikolla on jäänyt väliin" :D Viiitsi viiitsi.

  Pitääpäs tehdä tuo haaste jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
 2. Ihmistähän siinä haistellaan. Kyllä sinne aluksi niitä nakkejakin kylvetään, mutta Riinaa ehkä enemmän ne nakit vaan häiritsi, katkesi ajatus (:

  Totta kai syytän, miun rakkaat rutiinit särkyy :D

  VastaaPoista