sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

BH-koe 9.6. ja möllitoko 10.6.

Meidän viikonloppuun on kuulunut sekä BH-koe että koemaista tokotreeniä möllitokon muodossa.

Lpkyn järjestämä BH-koe pidettiin Tapiksella, kaupunkiosuus Sammonlahden ruokakaupoilla. Tuomarina Jouko Peuhkuri. Tämä koe oli paitsi Riinan, myös miun ensimmäinen BH-koe, joten vähän meinasi jännittää (: Oltiin kuudensia, oikeastaan aika hyvä paikka, ei ihan alussa muttei lopussakaan. Siitäkin tykkäsin että saatiin tehdä paikkamakuu ekana. Olin lähtenyt kokeeseen ilman minkäänlaisia odotuksia, olin jo itse asiassa katsonut valmiiksi seuraavan kokeen, johon voitaisi osallistua. Pitkät seuruut sekä pitkä paikkamakuu hirvittivät.

Paikkamakuu tehtiin siis ekana, ja siitä Riina sitten juuri toisen koiran ollessa suorittamassa toisen seuruun loppua lähti. Tuli suoraan miun sivulle. Taisin ajatella tässä vaiheessa ettei koe voi mennä enää läpi, joten muut liikkeet ei ihan järkyttävästi jännittäneet. Seuruu sujui yllätyksekseni todella hyvin! Henkilöryhmässä R jäi vähän taaemmas, kerran haisteli yhtä ihmistä ja muutaman kerran muussakin seuruussa poikkesi oikealta seuruupaikalta. Pääosin kuitenkin tosi nättiä ja kontaktikin pysyi. Ainakin toinen (hihnassa tai vapaana) seuruu oli arvosanalla erittäin hyvä. Yhdessä kohtaa meinasin unohtaa seuruukaavion (parina edellisenä iltana sitä pänttäsin), mutta kuitenkin sitten muistin riittävän ajoissa mitä piti tehdä.

Liikkeestä ei heti istunut, jouduin ottamaan yhden askeleen eteenpäin. Sitten istui. Maahan meni ihan jees, luoksetulo oli miusta hieno, mutta mie kuulemma seisoin haara-asennossa, mitä ei saisi tehdä. Luoksarissa r kai vähän törmäsi. Siihen olin myös tyytyväinen, että tuli nätisti ja nopeasti edestä sivulle.

Sitten kun sain tietää että meidän koe ei kaatunutkaan puutteelliseen paikkamakuuseen, ainut ajatus oli vaan että toivottavasti Riina ei sössi kaupunkiosuutta. Mutta eipä siinä mitään ihmeellistä ollut, juttelin Riinalle lähes koko ajan, se kun oli normaalisti lenkillä (=yritti vetää hihnassa). Henkilöryhmä ei kiinnostanut, toinen koira sai olla rauhassa kun mie kävin kaupassa sisällä, lenkkeilijään ja autoon ei reagoinut, pyöräilijän ohittaessa meidät Riina kävi kakalle. Tosi kiva :D Mutta minkäs sille mahtaa....

Tänään sitten möllitoko Wauhtis-eläintapahtumassa. Muuten alon liikkeet, mutta pm vain 1 min ja seuruun kaaviot aika lyhyitä. Olin niin onnellinen paikkamakuun onnistumisesta, että kerkesin juosta kehästä ulos ennen kuin tuomari oli antanut pisteet :D Mitäs pienistä, kun ei pienetkään meistä. Muutkin liikkeet meni aika kivasti, luoksari suht hidas, seuruussa olisi voinut olla parempikin vire ja kontakti. Jäävät oli oikein hyvässä kunnossa, vaikkei nyt ollakaan niitä oikein ehditty treeniä. Tehtiin siis koemaisesti, palkka vasta kaikkien liikkeiden jälkeen.

Sellainen kokoava kommentti molemmista kokeista, että meidän täytyy jatkossa treenata liikkeiden välejä. Liikkeissä R kyllä keskittyy, mutta liikkeiden välit meinaa mennä joko koomailuun tai sähläämiseen. Niihin siis pitää alkaa kiinnittää huomiota.

http://youtu.be/-LMag_aCYkM Tässä meidän BH-tottis, kiitos Kuntolan Maaritille kaikkien suoritusten kuvaamisesta!

6 kommenttia:

 1. Onnea BH Riina! Nyt vain nokka kohti uusia kokeita =) Ps. Kivasti heilui Riinan häntä seuruussa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Olin itsekin tosi tyytyväinen seuraamiseen, ja näytti vielä videolla paremmalta kun miltä paikan päällä tuntui (:

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista