maanantai 25. kesäkuuta 2012

Kesäkuun menot ja meiningit

No niin, ei muuta kuin kalenteri käteen ja parin viime viikon menoja päivittelemään. BH-kokeesta ja möllitokosta palautuu parhaiten pitämällä itsensä kiireisenä koko seuraavan viikon, ei pidä jäädä tuleen makaamaan (: Oli agilitya, raunioita, hälyharjoitus Haukkiksessa, pentutokokurssin vetämistä ja yhteislenkkeilyä. Agilityssa olen nyt ollut tosi tyytyväinen Riinan, orastava ongelma kahden peräkkäisen hypyn suorittamisessa on aikoja sitten taltutettu ja ei muuta kuin porhalletaan eteenpäin. Tähän mennessä ollaan siis harjoiteltu hyppyä ja putkea eri variaatioin, muuria ja pituushyppyä. Tänään pitäisi olla ohjelmassa ponnistustreeniä (mitä se sitten lieneekään :D) ja muurin ja pituushypyn kertausta.

Raunioilla oltiin pitkästä aikaa, kiva että oli niinkin paljon porukkaa löytänyt paikalle. Riinan treeni sujui pääasiassa hyvin, se meni minne mie ohjasin ja aina tarkisti piilon hyvin ennen ilmaisun aloittamista. Voipahan sitten joskus kokeessa luottaa ettei virheilmaisuja tule. Seuraavaksi aletaan vahvistaa ilmaisun aloitusta, se oli hieman epävarmaa, ja kotona sitten treenataan ilmaisun pitkäkestoisuutta. Eli naapurit, nyt olisi hyvä hetki hankkia ne kuulosuojaimet :D

Hälyharjoitus oli oikein mielenkiintoinen kokemus, kiitos Leenalle päävastuun ottamisesta ja harjoituksen onnistuneesta läpiviemisestä. Itse osallistuin Riinan kanssa osittain harjoitukseen, ihan koko aikaa en kehdannut mukana hääriä kun olin myös ollut niitä rasteja sinne metsään viemässä. Saunomisen jälkeen otettiin vielä pienet tottistelut ja esineruudut.

Tokoa on tahkottu, erityisesti Mattilan kentällä, jonne sitten huomenna pitäisi mennä ihan tosikoitokseen, kokeeseen. Ihan luottavaisin mielin mennään, paikkamakuukin on viime aikoina sujunut hyvin.

Juhannus vietettiin pikaisen mökkireissun merkeissä, Sabi nautti, Riina kävi ylikierroksilla :D Kantoi jatkuvasti frisbeetä ja häselsi, sitten kun käskin sen illan päätteeksi sisälle oli aivan poikki. Soutuveneilyäkin kokeiltiin, yllättäen Sabi oli se rauhallisempi osapuoli! Ja veneily päättyi siihen että heivasin molemmat koirat veneestä, saivat harjoitella pelastusliivit päällä uimista.

Juhannuspäivänä hakuiltiin Imatralla, mikäs sen parempaa (: Riinalle sen elämän ensimmäinen tyhjä ja yliheitto (vai mikä se nyt on kun vauhdista lähetetään keskilinjan yli), molemmat sujui mallikkaasti. Eka ukko ei meinannut löytyä, lähetin pari kertaa uudestaan. Hyvin R kuitenkin jatkoi työskentelyä ja sitten löysi ukon, tuuli varmaan vähän epäedullisesti ukon löytymisen kannalta. Miusta irtoaminen pitkille pistoille ei ole ongelma.

Tällä viikolla Riinan tokokokeen lisäksi ohjelmassa hierontaa koirille ja Sabi pääsee vuoden ekalle (tiedän, nyt on jo melkein heinäkuu ja tämä on säälittävää) verijäljelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti