lauantai 7. heinäkuuta 2012

Tokokoe 3.7. Imatra

Juu u, koepäivitystä, koepäivitystä (: Imatralla siis käytiin iltakokeessa, tuomarina Tommi Varis kuten edellisessäkin kokeessa.

Luoksepäästävyys: 10, siinähän tuo sivulla istui

Paikkamakuu: 7, nousi n. 1,5 min. kohdalla istumaan, istui loppuajan. Rivistä lähti yksi koira, joten olin ihan tyytyväinen suoritukseen

Ja yksilöliikkeisiin on huomattavasti mukavampi lähteä jos alla on paikkamakuusta kuitenkin se 7, eikä 0 (:

Seuraaminen kytkettynä: 8, ei ollenkaan niin hyvää kuin yleensä, kontakti ei pysynyt ja R oli kyllä välillä aika pihalla. Taas jäi se pa ottamatta.

Seuraaminen vapaana: 8,5, en nyt kyllä tiedä oliko kovinkaan paljon parempaa...

Liikkeestä maahanmeno: 9, tää oli se mitä ite jännitin, mutta eipä tässä sen kummempaa. Vähän ehkä annoin normaalia napakamman käskyn ja ehkä ihan pienen vartaloavun?

Luoksetulo: 10, no olihan se aika nätti :D Ja sivulle tuli.

Liikkeestä seisominen: 0, meidän satavarma liike!!! Tuli kai liikaa sitä maahanmenoa hiottua ennen koetta -> painui maahan. Ihan sekunniksi seisahtui, mutta sitten lösähti.

Hyppy: 10, oli hyvä.

Kokonaisvaikutus: 8, haukkui hieman liikkeiden väleissä, kun nostatin virettä

Ja sellanen kiva kokonaispistemäärä kun 159 :D Minkäs teet. Ja ihan oikeesti pisteitä olis ollut 157, kehäsihteerillä oli käynyt yhdessä kohtaa pieni laskuhärö. Mutta virallisesti siis 159. Tällä kuitenkin irtosi alokasluokan 3. sija, eli en joutunut uimaan :D Riina kyllä kävi pulahtamassa kotimatkalla, vähän viilennystä.

Kuumahan koepaikalla oli, porotti ihan suoraan, mutta ei se mikään selitys ole. Riina ei kauheen hyvin kuumuutta kestä, mutta pitäisi kestää. Jospa nää helteet nyt jatkuisi niin saataisiin tätä harjoteltua.

Seuraava koe sitten 5.8. Haukkiksessa, sitä ennen taas treenaillaan paikkamakuuta. Ja tietty kaikkea muutakin.

Videoita en osaa tänne näköjään laittaa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti