tiistai 4. helmikuuta 2014

Cold as ice

On kuulkaa lenkkeilty jäällä! Paljon, joka päivä, muualla ei olla juuri käytykään. Suvi ja koirat on useasti ajelleet meille lenkkeilemään, mikäs sen mukavampaa (: Jostain kumman syystä Ellin vierailut ei ole päätyneet kameralle... Sillä saattaa olla jotain tekemistä asian kanssa, että ne on Riinan kanssa ihan bimboja, kukaan siinä perässä pysy.Taitoa vai tuuria?

Selkeää taitoa ;)

Olen erikoistunut lähikuviin.

Tätä kuvaa itken ikuisesti. Miksei kamera ole pystyasennossa ja miksei se ole tarkka?!

Sabikin pakotettiin osallistumaan kuvaustoimintaan. Ei arvostanut, mutta pönötti kun käskettiin.
Koulussa ei ole mitään hurjia aikoja tarvinnut viime aikoina olla, joten päivisinkin ollaan ehditty milloin mitäkin. Eräs kaunis päivä vierailtiin Taipalsaarella. Lenkkeily sujui porukalla kuin vahoina hyvinä aikoina :D, tai itse asiassa paremmin, koska Riina ja Sissi olivat unohtaneet, ettei ilman frisbeetä voi leikkiä. Siellä ne painelivat menemään ihan ilman meitä, niiden personal-viihdyttäjiä.

Ok myönnetään, oli se frisbeekin mukana. Yritin ottaa kivaa poseerauskuvaa tollereista, tuli tällänen.

Tämän lähemmäksi järkevää poseerausta ei älykäs bordercolliekaan yltänyt...
Inspiroiduin videosta, jossa joku mies käveli lumeen kaiken maailman taiteellisia kuvioita. Ehkä harjoittelen vielä hieman, ennen kuin lähden haastajaksi. Ihan selvennyksen vuoksi ilmoitettakoon, että siinä lukee Nea ja se on kirjoitettu ajelemalla lastenvaunuilla :D
 
Näin kaunista oli heti silloin jäiden tultua.

Joskus koppikin onnistuu!

Poseeraus onnistui, kun ei ollut Sissiä häiriötekijänä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti