lauantai 28. syyskuuta 2013

Jotain erilaista

Tämä nyt ei ole koira-aiheinen haaste, mutta ei kai se haittaa. Enköhän saa koiria noihin vastauksiin mahdutettua joka tapauksessa :D Kiitos Taijalle!

1. Mistä nautit elämässäsi?

Heti alkuun liian syvällinen kysymys. Vastaan arkipäiväisesti. Treenaamisesta, pitkistä metsä- ja jäälenkeistä, leffailloista, ruoasta, hyvästä seurasta. Ylipäänsä tekemisestä, kauhean kauaa en jaksa vaan makoilla. 2. Kuinka rentoudut?

Tässä päästään heti tuohon, minkä edellisessäkin kohdassa mainitsin. Miusta on aina kiva ajatella, että sitten kun olen tehnyt sitä ja tätä, niin ei tarvitse tehdä yhtään mitään. Ja kun se aika koittaa, keksin uutta tekemistä. Sohvalla makoilukin on jees, mutta se on pitänyt ensin ansaita. Pidemmät yöunet on jatkuvasti hakusessa. 


3. Mistä olet kiitollinen?

Jaa, varmaan aika paljosta. Elämä on kuitenkin perushyvää, suurempia katastrofeja ei onneksi ole omalle kohdalle sattunut. Terveydestä (myös koirien) ja siitä, että en kauheasti mitään haluaisi elämässäni muuttaa. Asioiden täytyy siis olla aika hyvin.


4. Minkälaisena näet elämäsi 5 vuoden kuluttua?

Asun omillani, opiskelen (ei voi vielä tietää mitä). Kaupungista en tiedä, mutta jossain muualla kuin Lappeenrannassa. Tänne voi palata myöhemmin, mutta ensin on käytävä muualla. Kaksi koiraa kuten nytkin, mutta Sabi on ehkä jäänyt viettämään eläkepäiviään kotiin ja tilalla on uusi tulokas. Ei kai siinä sen kummempaa.


5. Miksi bloggaat?

Lähinnä kai omia ajatuksiani selkeyttääkseni, tietysti kiva jos jotakuta muutakin kiinnostaa :D Tekstejä on kiva lukea myöhemmin ja palata hyviin hetkiin. Olen sitä jonkin verran jo tehnyt, vaikken kauaa olekaan kirjoittanut.

6. Mikä kuukausi on mieleesi ja miksi?

Maaliskuu on aika jees. Aurinkoiset kevätpäivät jäällä on jotain parasta. Elokuussa on myös oma viehätyksenä, on vielä kesäistä, mutta syksy tuo jo mukanaan uusia tuulia. Näitä kuukausia tulee nyt aika monta :D, mutta jos miulla ei olisi koiria, tykkäisin varmaan marraskuusta. Parasta aikaa hautautua sohvannurkkaan kynttilänvalossa. Joulukuu on ihanalla tavalla täynnä odotusta ja ensilumi on aina yhtä ilahduttava asia.

7. Kadutko jotain elämässäsi? Tai tekisitkö jotain toisin?

Miun elämässä ei ole tapahtunut mitään niin dramaattista, että tarvitsisi kauheasti katua. Koirien koulutusta ajatellen tekisin varmaan aika paljonkin toisin, mutta toisaalta kaikesta oppii. Sama pätee muihinkin asioihin.

8. Mistä ostat yleensä vaatteesi?

Ostan äärimmäisen harvoin vaatteita, rahat menee johonkin olennaisempaan. Mutta sitten kun ostan, rahaa menee kerralla ehkä hieman enemmän, koska ostan sitten jotain ns. isompaa (ulkoilutakki yms.). Ja koska jotain merkkiä sen on oltava ei hinta ole yleensä kauhean alhainen. Peruspaitoja voin ostaa mistä vaan, kaiken muun ostan urheiluliikkeistä (Intersport ja Koskimies lähinnä täällä Lappeenrannassa). 

9. Mitä haluaisit tehdä työksesi?

Eläinlääkikseen meinaan pyrkiä, siinäpä siis vastaus. Hoitoala ylipäänsä kiinnostaa, eikä opettajan urakaan ole poissuljettu. Mikään kaupanala ei ole miun juttu.


10. Millä nettisivuilla useimmiten surffailet?

En juurikaan surffaile. Blogeja luen (lähinnä koira-aiheisia + tiestysti Taija siun blogia :D) ja facebookissa käyn. Eri koirayhdistysten sivuilta käyn katselemassa kokeita yms.


11. Mikä on elämänohjeesi tuleville sukupolville? :D

En tiedä olenko oikea ihminen tälläsiä ohjeita antamaan. Jokainen tavallaan, asiassa kuin asiassa.

Tylsä olen enkä ketään haasta. Saa tehdä jos haluaa. Uusia kysymyksiäkään en keksi, kaikki aivotoiminta meni näihin vastaamiseen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti