sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Bordercollien vapaapäivä

Niin se vaan on, että yo-kirjoitusten loppuminen ja bloginpäivitysaktiivisuus ovat suoraan verrannollisia. Yritän kuroa yhden kadonneen kuukauden muutaman tekstin aikana kiinni.

Onneksi kuitenkaan tämän kevään urakka koulurintamalla ei missään vaiheessa päässyt vaikuttamaan koirien harrastustoimintoihin. Toki ehkä mietin, olenko treeneissä kaksi vai viisi tuntia, mutta pääosin treenattiin ja lenkkeiltiin lukulomankin aikana ihan normaalisti. Tämä harrastus kun on vähän sellainen, ettei koirille oikein voi sanoa että on nyt vähän kiireitä, nähdään ensi kuussa. Puhumattakaan miun omasta mielenterveydestä ;) Välillä tokotreenisuunnitelmien teko ja itse treenit olivat ainoat asiat, jotka estivät aivoja ylikuumentumasta.

Tämän viikon perjantai-iltapäivästä asti olemme kuitenkin nauttineet vapaudesta. Seuraavan viikon aion nukkua, treenata, katsoa telkkaria, nukkua, hengailla ja tehdä ihan mitä sattuu huvittamaan. (Sitten tietysti koittaa karu paluu arkeen ja pääsykoekirjojen kimppuun, mutta jos ei nyt ajatella sitä.) Tänään aloitimme päämäärättömän hengailun käymällä mätsärissä agilityhallilla. Tai mätsäriin ei osallistuttu, paljon hauskempaa oli sisällä hallissa oheisohjelmien parissa. Tarjolla oli agilityputkikilpailua, nakinsyönti- ja taitokoirakisaa (= jotain rallytokon tapaista hieman muokatuin säännöin). Ulla oli pyytänyt miuta viemään Salaman putki- ja taitokoirakilpailuihin ja näin tehtiinkin. Ehkä taas kerran havaitsin, etten ole kovin taitava toisten koirien kanssa :D Puuttuu vaan jotenkin täysin sellainen tuntuma. Noh, kunnialla selvittiin kuitenkin, Salama oli varsin kelpo kisakaveri (: Omista koirista samoihin kisoihin pääsi osallistumaan Sabi, joka ei voinut uskoa onneaan ("Herranjumala, bordercollienpentele jätettiin autoon!!!") Vähän Riina näytti hapanta naamaa, mutta tyytyi kohtaloonsa. Ehkä sen elämässä on ihan riittävästi aktiviteettia. Sabi kulki oikein mukavasti putkikisassa, mitä nyt yhden putken suulle jäi pyörimään sen näköisenä että minä hetkenä hyvänsä hyppää sen päälle :D Taitokoirakisassa mentiin nakin voimalla, ilman ei oltaisi houkutuspullaa uskallettu ohittaa ;) Mutta ihan taitavasti se hommaili. Jos ei olisi dopingtilannetta niin saattaisin vaikka harkita Sabille rallytokouraa eläkepäivien ratoksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti