torstai 27. joulukuuta 2012

Joulunajan eloa

Joulu oli ja meni ja uusi vuosikin on pian käsillä. Sabilla oli joulun aikaan kova homma pukin pikku apurina, on ne ihmiset vaan niin onnettomia, että pitäähän niitä pakettien avaamisessa toki avustaa! Riina sen sijaan keskittyi niiden pakettien sisältöön: monen monta palloa ja yksi vinkuva pehmolehmä (: Ulkoilusta nautittiin sen verran kuin voitiin: 17 pakkasastetta tuntuu yllättävän julmalta, kun on tottunut vain muutamaan. Jäällälenkkeilykausi on korkattu, siellä on vielä toistaiseksi hyvin rauhallista, ja hyvä niin.

Ennen joulunaikaan rauhoittumista ehdittiin kuitenkin vielä treenaamaan Ullan ja Salaman kanssa Mustin ja Mirrin parkkipaikalle perjantaina. Tarkoitus oli tehdä avo-luokan koemainen treeni, mutta Riinalla oli toiset suunnitelmat. Ekassa setissä jäävät takkusi, ja Riina karkasi kassille hakemaan palkaksi pallon, kun miun suunnalta ei sellaista alkanut kuulua. Oli mielestään sen ansainnut... No joo, oli siellä jotain hyvääkin, yleensä, tai ainakin välillä, ongelmia tuottaneet seuruu ja pm ei tällä kertaa aiheuttaneet minkäänlaisia ongelmia. Kaukot toimivat myös. Hypyssä Riinalla on nyt joku ihan oma juttu menossa: ekalla kerralla ei vaan voi hypätä! Eteentulo takaisinhypyn jälkeen on myös epävarma, arpoo sivulle- ja eteentulon välillä. No, onhan tässä aikaa treenailla.

Tokoyhteistreeneissä ei nyt tuon perjantain jälkeen olla käyty, mutta kotona ollaan tehty kyllä monenmoista ja huomenna olisi tarkoitus yhteistreenailla. Ruutuun ollaan nyt saatu aika hyvä vire: Riina lukitsee mukavasti ruudun ennen lähetystä. Joskus toki käy niin että pysähtyy ennen ruutua, mutta pääasiassa on uponnut hyvin. Kapulan nostoa ollaan hommailtu siistimmäksi, ne tappohypyt olisi suotavaa jättää muihin leikkeihin. Tästä pitää aina välillä muistutella. Kaukot kera seisomisen toimii melkein paremmin kuin ilman, näitä on ollut helppo tehdä pitkällä matkalla jäällä. Jää on myös tarjonnut erinomaisen harjottelumahdollisuuden eteenlähetykseen, jota on nyt muistuteltu mieliin. Paikkamakuutreenit on ollut pakko siirtää muutamina päivinä sisätiloihin kovan pakkasen vuoksi, mikä on siitä huono, että häiriö on minimaalinen. Perjantain treenistä muutamia kuvia, valonpuute hieman haittaa kuvaustoimintoja.

"Hop", sanoi Riina lopulta kuitenkin.
 "Ruutuun!", vaikka ensimmäisellä käskyllä taisikin käydä hyppäämässä sen esteen...
 Tolpankiertohommissa

Agilitytreenien pariin palataan  juoksutauon jälkeen niin ikään huomenna, vaikka tapaninpäivän epiksissä ehdittiin kyllä jo käydä pyörähtämässä. Tuloksena vitonen (kielto hypyllä, kun juoksin Riinan eteen) ja toinen sija. Ollaan näköjään ikuisia kakkosia, mutta meitä ei haittaa, hopea ei ole häpeä ;) Video Riinan radasta. Huipputyytyväinen olin puomin kontaktiin! Loppiaisena taitaa olla Imatralla epikset, jospa sinne sitten taas onnea koittamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti