torstai 7. heinäkuuta 2011

Päivitystä

Tässäpä siis meidän touhuja viime ajoilta:

Edellisessä tekstissä mainittu Vierumäen reissu sujui kunnialla, poikettiin jopa takasin tullessa loma-asuntomessuilla, koirat mukana. Ja ihan hienostihan nuo ei-niin-citykoirat kuitenkin käyttäytyivät. Hotellimajoituksesta jäi kaksi asiaa mieleen; 1. Yöllä klo 03.30 käytävällä kulki jotain erittäin epäilyttävää ja vaati toimenpiteenä pienet haukkumiset ja 2. Riina päätti jättää itsestään unohtumattoman vaikutelman ja kävi ennen hotelliin menoa pyörimässä hevosen kakassa. Että näin. Mutta muuten sujui kuin unelma! ((:

Suoraan tältä kyseiseltä reissulta mie menin Haukkikseen tokokokeeseen hommiin tiistai-illaksi. Hyvin sujui taas järjestelyt niin kuin yleensäkin, mutta hellekeli taisi vähän vaikuttaa tuloksiin? Myö ollaan treenailtu kyllä helteistä huolimatta, tosin vähän enemmän nyt viime aikoina kotosalla. Tän viikon tiistaina kuitenkin käytiin raunioilla, ja sieltä suurimpana onnistumisena jäi mieleen se, että Riina haukkui maalimiehen luona ilman käskyä ja ihan pienellä käsiavulla. Toki maalimiehellä oli lelu, mutta kuitenkin! Velipoikaa Myrskyäkin jo innoissamme odoteltiin treeniseuraksi, mutta vielä hetken kauemmin saadaan oottaa kun Sanna epäonnisesti loukkasi jalkansa ja paha se on koiraa treenata jos pitää kepeillä liikkua... Mutta ehkä jo ensi viikolla päästäis asiaan? Kun myrsky omistajineen vielä muutti suhteellisen lähelle meitä, niin nythän meillä on sitten 24/7 treeniseuraa ((: Tokon saralla miusta tuntuu että Riinalla on nyt vähän sellanen vaihe että joka liikkeeseen pitää luoda pientä ongelmaa. No, mikäs siinä, ongelmat on tehty ratkaistaviksi (: Tunnareista alko tulla hammastikkuja, metallikapula muuttu yht'äkkiä kauheen ällöttäväksi ja maahan tarkoittaa joskus että seiso vaan paikallaan ja tuijota tyhjästi eteenpäin... Mutta ei muuta kun palattiin vähän asioissa taaksepäin, lisättiin apuja ja jo rupes toimimaan! Nyt pitäs koittaa lähipäivinä päästä jonnekin muuallekin tokoilemaan ihan kunnolla kun vaan kotipihaan, mutta tuntuu että kesällä ihmiset katoaa aina kuka minnekin...

3 kommenttia:

  1. Laita viestii jos joku kerta treeniseura kelpaa (; Miulla on innostus tehä yksinää iha nollassa, ku toi tekee hyvin sillon ku muut ei häiritse :D Kaikki lyhyeltäki varotusajalta kelpaa, katsoo jos pääsen paikalle!

    VastaaPoista
  2. No kyllä kelpaa! Varmasti ainakin ens viikon puolella, ehkä alkuviikosta? Mutta laitan viestiä vähän lähempänä (:

    VastaaPoista
  3. Juu, mie oon ens viikon kotosal koiran kanssa ku oon töissä päivisin :D

    VastaaPoista