perjantai 25. helmikuuta 2011

Ehkä siitä vielä koira tulee... (:

Riina on nyt parina viime päivänä yllättänyt rauhallisuudellaan. Eli kun tullaan vaikka lenkiltä niin se voi ihan rauhassa vähän vaikka natustaa lelua tai levätä, ei tartte jatkuvasti säätää jotain... Tällänen käytös on erittäin toivottavaa vaihtelua siiheen normaaliin sähellykseen... (: Just tämmönenhän koiran pitäis ollakin, eli rauhallinen, mutta kun tehdään jotain niin syttyy siihen. No, tänä iltana tää mukava vaihtelu kuitenkin loppui ja Riina muistutti että pentuhan se vasta on ja pentujen kuuluu säheltää... Se oli eilen syöny yksin ollessaan yhtä mattoa ja tänään se sitten tuli ulos. Oltiin just tultu sisälle lenkiltä kun koira alkaa juosta ympäri kämppää ja jälkeen jää vaan vana huonosti sulaneita maton palasia. Eihän siinä voinu muuta kun nauraa ((: Tosin tätä "esitystä" seurannu siivoominen ei sitten enää naurattanukaa, sitä oli nimittäin JOKA paikassa... Että näin meillä vietetään perjantai-iltaa, pankaas paremmaks! (: Leikin osalta tää päivä on ollu ihan huippu, Riina on leikkinyt ihan mahtavsti ja tosi innoissaan. Sekä ulkona että sisällä on leikitty, ulkona sujuu edelleen selkeesti paremmin. Ulkona leikin lomassa on myös tänään otettu seuruuta ja I-S-M. Jostain syystä seuruu meidän parkkipaikalla jännitti Riinaa, syytä en tiedä mutta loppuun otettiin kuitenkin vielä seuruuta toisessa paikassa, missä sitten ei jännittänyt. Aamulla otettiin vähän tunnaria ja kävipähän taas vanhanaikaisesti. Tehtiin kerran, mallisuoritus ja tehtiin vielä toisen kerran, ei niin mallisuoritus. Mikä siinä on että ikinä ei opi, vaan aina se ahneus iskee... "Otetaan nyt vielä kerran kun meni noin hyvin..."

5 kommenttia:

 1. moi. No jos Riina katto ,että se matto oli jo tarpeeksi huono ja päätti sitten tuhota sen saadakseen uuden? Ajattelin tuota seuruuta parkkipaikalla, olisiko muistanut sen karkaamisen ja paineistu siitä? Niillä kun on niin hyvä muisti! Nähdään huomenna reenissä. Katotaan mitä olette jo oppineet. Kiinnostaa se seuruu ,missä se paikka oikein on?;)Huomiseksi otetaan pennuille kierto reenit!!!

  VastaaPoista
 2. Jep, tänään nähdään treeneissä. Vähän kyllä ehkä pelottaa joutua siun valvovan silmän alle :D

  VastaaPoista
 3. Älä välitä, mieki pelkään Ullaa :D

  VastaaPoista
 4. Vinkki; Jos huomaat, että pentu on jostain syystä paineessa, niin siirry vain leikkimään ja namittelemaan (esim. namien etsiminen maasta)siirry vähän kaemmas ja kokeile siellä. Tässä vaiheessa kannattaa välttää kaikkia paikkoja treenaamisen kannalta missä huomaa, että pentu hieman paineistuu -> ettei se fiilis siirtyisi siihen tekemiseen. Ja muistathan ravata hullun lailla eripaikoissa sosiaalistamassa sitä ;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkistä, kuulostaa loogiselta (: Ja joo, tossa sosiaalistamisjutussa pitää ottaa itteään niskasta kiinni. Ajattelin että nyt lomalla pitäis viedä se vaikka bussilla kaupunkiin...

  VastaaPoista