maanantai 30. joulukuuta 2013

Vuosilomalla

Ennemmin pakkolomalla sanon minä. Mutta enää en alennu surkutteluun, Riina alkaa olla kunnossa ja eteen päin mennään. Ekat kaksi päivää saikusta vaan maattiin, sit ei enää oma pää kestänyt. Sisällä pieniä treenejä ja ulkona käppäilyä aina senhetkisen kunnon mukaan.

Ihan en enää muista päivä päivältä, mitä ollaan tehty, mutta sama kai se jos ne kokoaa yhteen, kovin montaa riittävän rauhallista liikettä ei tokossa ole, että oltaisiin niitä voitu treenata ;) Etenkään, kun päätin, että noutokapulat saastuvat, jos niitä käyttää kipeänä :D

Tunnari: 
Tarkoitus oli tehdä sisällä haastetunnareita. Yritettiin sekä sellasta, jossa kapulat ovat korostetun lähekkäin, että sellasen tornin rakentamista. Torni oli vaikea! Lähekkäin olevat kapulat vielä jotenkin meni, mutta tornin myötä iski epävarmuus. Siirryttiin sitten pariksi kerraksi tekemään ihan vaan normaalia. Niissä pari todella hienoa ja itsevarmaa suoritusta, nätit palautukset! Kapulankäsittely on viime aikoina ollut erittäin hyvää ellei täydellistä, ei pureksintaa, ei mitään! (Kop, kop)

Paikkaistuminen: 
Tätä on tehty sen verran kun mie oon jaksanut kykkiä piilossa :D Muuten hyvin, olen naksutellut eteen päin katsomisesta, mutta kerran Riina lähti tulemaan miun luokse kun kiinnitin liikaa huomiota Sabiin. Kateus iski, kun Sabi sai piilosta lenteleviä nakkeja. Pidän tätä kuitenkin "parempana" virheenä kuin maahanmenoa, tämähän tarkoittaa vaan, että häiriönsietoa tässä liikkeessä on harjoiteltava enemmän.

Liikkeestä maahanmeno:
Tätä olen nyt lähtenyt rakentamaan uudelleen pään maahan laittamisen kautta, ja yritän oikeasti tosissani pitää kriteeristä kiinni! Kuinka helppoa olisikin hyväksyä vähän sinne päin, Riina nimittäin menee tosi hyvin maahan "leuka"-käskyllä, muttei aina laita leukaa heti maahan. Pitää pohtia, haluanko sen pään sinne maahan, vai käytänkö tätä käskyä taas vaan varmuuden hakemisessa, niin kuin paikkamakuussa aikoinaan. Niin tai näin, haluan nyt vähän aikaa vahvistaa ihan sitä pään laittamista, jotta saadaan asenne liikkeeseen muutettua. Riinahan jostain syystä keksi olla pitämättä liikkeestä maahanmenosta juuri ennen tätä meidän pakkotreenitaukoa. Ajattelin, että se olisi jumissa, mutta ehkä kuitenkaan ei, koska menee oikealta puolelta seuraamasta hyvin maahan. Voi olla, että se on yhdistänyt liikkeestä maahan käskemisen rangaistukseksi, koska alkuun kielsin sitä tällä tavoin haukkumasta seuraamisessa. Asenne on siis muutettava.

Kaukot:
Ai että näitä on väännetty! Läheltä olkkarin matolla, ja yhtään huonoa s -> i vaihtoa en oo hyväksynyt. Ihailen itsekin omaa tahdonvoimaani. Vaikka on pysynyt paikoillaan, mutta liikauttanut tassua, palkkaa ei ole tullut. Väleihin peruuttamista ja pyörimisiä, että on saatu ajatusta taakse, nää on miusta toiminut nyt paremmin kuin kierrot. Ahkera harjoittelu kantoi hedelmää eilen, kun tehtiin pihalla tosi kivoja ja kivalla asenteella tehtyjä kaukoja. Matkaa vaan lisää ja seuraavaksi aletaan nipottaa seisomisen painopisteestä.

Sivullaolo:
Tai lähinnä kontaktin pito. Avautuva ovi ja askeleet selän takana on tosi pahoja häiriöitä. Varmaan, kun ne on niin hienovaraisia, ja yleensähän Riina sisällä reagoi, jos jotain noista tapahtuu (ts. menee ovelle katsomaan, kuka sieltä tulee). Mutta siitä tykkäsin, että Riinalla oli aika korkea vire tarjotessa perusasentoja, siis sisätreeneissäkin! Miulla on joku asennevamma sisätreenaamisen suhteen. Kun Riina oli pieni, se oli vielä jotenkin luontevaa, mutta nykyisin tehdään liian vähän. Olisi kuitenkin aika helppo tapa hioa tekniikkajuttuja yms.

Tässä vielä Riinan vapaamuotoisemmat, pakkoloman aikaiset harrastukset kuvin:

Uusien, joululahjaksi saatujen lelujen esittely kaikille ja koko ajan. Eniten on ehkä saanut kärsiä Ella :D Myös Sabi on tässä tosi hyvä.

Piparinpaisto. No hei, onhan ne oikeenlaisia pipareitakin!

Vaikka toisin saattaisi luulla, tämä kuva kuvastaa nukkumista, ei silmäkulmien alta murhaavasti mulkoilua (sitäkin kyllä ehkä joskus tapahtuu).

Tännäkösenä se istuu puoliksi miun vieressä, puoliksi päällä ja vaatii rapsuttamaan :D

Aika heikolta näyttää tämän (ja ensi) vuoden jäätilanne.

Tämä nyt ei liity mitenkään meidän lomaan, mutta panta on edelleen kaunis (ja ehjä!) ja tuleepa esiteltyä Riinan palkintopeittokin.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti