sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Varsinainen virtuoosi

Ajattelin pikaisesti esitellä yhden ainakin Riinan mielestä sen tärkeimmistä harrastuksista. Riina on nimittäin maan mainio ja taidoistaan tunnettu käpykeräilijä. Tässä todistusaineistoa meidän terassilta:

Harrastus on suht uusi, tämän syksyn juttu. Tällä hetkellä Riinan käpytutka on jo niin kehittynyt, että sen ei tarvitse kuin kipaista kuusen alla, ja takaisin palaa pieni koira silmät loistaen ja käpy suupielessä. Olen tullut siihen tulokseen, että tällä lempiharrastuksella ja sillä, että Riina on aina vakuuttunut löytävänsä kaiken etsimänsä puusta on jokin yhteys.

Odotan innolla Riinan ammattitaidon ja tilanteen kehittymistä. Toistaiseksi harrastuksen haitat ovat olleet hyötyä suuremmat: aamulenkeillä koira keskittyy enemmän käpyjen keruuseen kuin tarpeiden tekoon, mutta omapahan on häpeänsä. Kerran myös etsintäharjoituksessa pieni turhauma aiheutti käpyihin lankeamisen. Että olkaa turvallisin mielin, jos eksytte. Riina kyllä löytää teidät. Tai ainakin kävyn.

2 kommenttia:

  1. Riinahan on ollut entisessä elämässä tietysti ORAVA!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta totta kai se on ollut (vai on?) orava! Varsin pätevä kurrepartiolainen myöskin. Luulisi säälivän sukulaisiaan, mutta ei :D

      Poista