maanantai 30. joulukuuta 2013

The masterplan

Alias ensi vuoden tulostavoitteet. Olen tätä mielessäni vatvonut ja vatvonut, mutta nyt päätin vaan kirjoittaa, en ajatella.

Toko
  • Tärkeimmät ensin, lyhyesti ja ytimekkäästi: FI TVA (tähän muuten hei ehkä sisältyy joku näyttelyaspektikin, mutta se ei nyt saa omaa osiotaan).
  • Yritämme kisata vähemmän kuin vuonna 2013. Ennemmin panostetaan siihen, että kokeeseen mentäessä on oikeasti realistiset mahdollisuudet saada haluttu tulos.
  • Jatkamme varmuuden ja kisarutiinin metsästystä, on se jo tuloillaan.
Agility
  • Kesään mennessä nousu kolmosiin.
  • Loppuvuodesta yksi sert kolmosista, ei tosiaankaan väliä onko hyppy vai agi :D
  • Pidetään kynsin hampain kiinni meidän mainiosta treeniryhmästä!
Tähän sellainen välihuomio, että juuri tällä hetkellä itsellä on paras motivaatio tokoon ja agiin. Varmasti johtuu osaksi siitä, että kesä/syksy ollaan tosi ahkerasti metsäilty ja raunioiltu, eli noiden suhteen on tullut vähän sellainen yltäkylläisyys. Kevääseen mennessä into hakuun + muuhun on varmasti taas katossa!

Pelastushaku, -rauniot ja jälki
  • Listaan nämä nyt poikkeuksellisesti yhteen, koska niitä yhdistää laukauksensieto. Jos ei saada paukkuja kuntoon, on kisaamiset aika kortilla. Toisaalta tällä hetkellä en ole ollenkaan epätoivoinen, Riina on ollut tosi hienosti ampumistreeneissä. Jos muut siinä onnistuu, niin myökin!
  • Hausta pyritään käymään taidontarkistus, ihan vaan ettei itselle sitten seuraavana vuonna tule paineita, kun se olisikin pakko saada läpi. Varmaan syksyyn ajoittuu tämä.
  • Raunioilta peruskoe, loppukoe ja PERA-A. Kaikki riippuu laukauksista. 
  • PEHA-A. Kts. edellinen kommentti laukauksista.
  • Jälki on vähän niin kuin meidän viimeinen oljenkorsi. Eli jos laukaukset ei ala ottaa sujuakseen, suuntaamme jälkikokeisiin. Siinä tapauksessa voisi yrittää sekä peruskoetta että loppupäivää, muussa tapauksessa pelkkää perusta. Ehkä. Tämän lajin kohdalla miun motivaatio ei ole kovin korkealentoisissa tunnlemissa. Tehdään harvakseltaan, niin ehkä mielekkyys säilyy.
Rallytoko
  • Kuulostaa varmaan tosi piristävältä, kun sanon ettei oikein ole motivaatiota tähänkään :D Käydään se yksi avo-tulos ennen lajin virallistumista, niin onpahan sitten oikeus voittajaluokkaan, kun innostus taas saapuu keskuuteemme ;) 
Flyball
  • Tähän taas olisi motivaatiota, harmi ettei juurikaan kisoja. Mutta sentään todennäköisesti yhdet enemmän kuin tänä vuonna, nimittäin Messarin lisäksi Maailman voittaja -näyttelyssä. 
  • Voisin yrittää olla se aktiivinen ihminen, joka kokoaa porukkaa treenaamaan. Olisi oikeasti mielenkiintoista työstää joukkueen suoritusta ja katsoa, kuinka hyvään pystytään! 
Sabi ei nyt saa varsinaista omaa osiotaan, kun se ei oikein harrasta, sillai kunnolla. Yhteinen toive terveydestä pätee niin kaksi- kuin nelijalkaisiinkin, mutta Sabi saa tähän ihan oman alajaostonsa, jonka nimissä toivotaan nivelrikko pois mielistä, silmistä ja nivelistä. Jos Sabi vaan on kunnossa aion kärrätä sen mukaan joka paikkaan ja syöttää sille nakkeja, kun se tekee sen liikuttavaakin liikuttavampia kaukoja <3 Ei ole ehkä mitään suloisempaa, kuin pää kenossa silmiin tapittava tolleri, joka yrittää meditoida nakinpalaset taskustasi suuhunsa :D 

Hieman tuossa lopussa harhauduin sivuraiteille, mutta Sabin suloisuus voittaa järkevän ajattelun ihan 6-0. Onhan tuossa taas tavoitetta kerrakseen, tuskin kovinkaan paljon tätä vuotta hidastempoisempi tapaus on ensi vuodesta tulossa. Sitä innolla odottaessa!

Hei hei tämä vuosi.

Katseet kohti tulevaa!
   

2 kommenttia:

  1. Ihan herkistyin, kun kerrankin puhuit Sabista noin ihanasti :) :D
    Meidän ensi vuoden tavoitteet:
    OSALLISTUA virallisiin agilitykisoihin :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älähän Taija nyt, kaikki Sabista puhumiset tapahtuu aina kaikella rakkaudella (ja sinä se olit, joka kutsui sitä käntyksi ;)). Hyvä tavoite teillä ja toteutuu varmasti, lupaan pitää siitä huolen! :D

      Poista