torstai 26. joulukuuta 2013

Myrskyllä kylässä

Blogi etenee tästä lähtien nyt hetken aikaa siinä järjestyksessä, missä kuvia satun koneelta löytämään tai muuten vaan asioita muistamaan. En jaksa olla looginen, sellainen kestoärsytys on tuon kaikki suunnitelmat pilanneen kennelyskän takia. Mutta joo, pirteämpiin tunnelmiin :D

Vähän Riinan & sisarusten synttäreitten jälkeen käytiin Ullan kanssa Sannalla kahvittelemassa, koirat hörvelsivät omiaan. Tai se oli tarkoitus, mutta tyypit viihtyivät ulkona keskenään n. 15 minuuttia, jonka jälkeen ne tekivät rynnäkön kahvipöydän ääreen :D Riina kun etenkään ei nykyisin juurikaan arvosta toisten koirien kanssa hengailua, vaan mieluummin hakeutuu miun luokse. Lenkillä leikkiminen on sitten eri asia, mutta sisällä tunteet meinaa kuumeta liikaa. Nytkin röyhkimys yritti näyttää kaapin paikan miehelle talossa, eli Myrskylle. Onneksi Myrsky on sen verran lunki tapaus, ettei lähtenyt mukaan Riinan hölmöilyihin. Salama taas oli välikohtauksesta onnellisen tietämätön, sen piparinkerjuu ei keskeytynyt ;)

Mukavaa oli joka tapauksessa, ja pitäisi näitä kahvitteluja yrittää järjestää useammin kuin kerran vuodessa. Ehkä pitää alkaa juhlia noiden puolivuotissynttäreitäkin?

"Ei helvetti, en arvosta kyläilyä..."

Perheen naiset (ja miksi Riinalla on noin muhkeat kaulakarvat ja pieni pää?!)

ja komea mies.

Melkein onnistui tunnelmakuva, vähän vaan heilahteli.

Salaman kanssa ei tunnelma ihan välittynyt.

Kaikki sentään todistetusti samassa kuvassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti