lauantai 27. heinäkuuta 2013

Ei oltu vähään aikaan käytykään

Torstaina oltiin suunnistamassa. Koko kesässä ei olla oltu tän lajin suhteen oikein aktiivisia, kun on ollut niin paljon kaikkea ja Ellin olemassaolo on hieman rajoittanut meidän seuralaisia. Sitä ei ihan vielä kehtaa kuutta kilometriä raahata mukana jossain ryteikössä ;) Hirmu kiva olisi syksylläkin ollut käydä jossain rogainingissa (sillon keväällä oli ainakin hauskaa!), mutten ole ihan varma sopiiko nää aikataulut oikein yhteen tän suunnitelman kanssa. Olisi varmaan jo pitänyt ilmoittautuakin.

Torstaina kuitenkin Riinan uudet jälkivaljaat pääsi testiin, kun ajattelin että käytän niitä sillä suunnistuksessakin, kun se siellä vetää välillä niin paljon. Varmaan tosi väärin koulutuksellisesti, mutta miun älykäs bordercollie saa vaan luvan tajuta että sillon kun se on köytetty miuhun niin se ei ole jälkimetsässä ;D

Rukka Form Neon -valjas, keltainenTälläiset ostin Mustista ja Mirristä

Merkkiä Rukka nuo siis ovat, olen aikaisemminkin ollut tosi tyytyväinen Rukan tuotteisiin, meillä kun on ollut niitä pantoja. Valjaat olivat puolet halvemmat kuin ihan jälkivaljaitten nimellä myytävät, mutta varmasti eivät häviä laadussa yhtään!

Mutta jos unohdetaan varusteurheilu niin suunnistus oli oikein miellyttävää: oli lämmin, oli mustikoita, oli vadelmia ja vain yksi harhautuminen reitiltä. Hitaimpia varmaan oltiin taas, mutta onneksi tää miun suunnistusharrastus palvelee vaan pelastuskoirajuttuja, ja niissä ei nopeus ratkaise. Ja kuten facebookkiinkin kirjoitin, kerrankin joku koirankoulutus on mennyt nappiin: kun lähellä yhtä rastia sanoin Riinalle että missä rasti, se johdatti miut sen luokse :D Ei mikään turha suunnistuskaveri siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti