keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Tokokoe Imatra 4.6.

Eilen käytiin Imatralla iltakokeessa raikkaassa hellesäässä. Evl aloitti, aurinko porotti aika reippaasti ja lämpöä ehkä n. aika monta astetta. Tuomarina Anne Nokelainen.

Paikkaistuminen: 8
Ihme tapahtui, se istui! Tuomarin mukaan oli ollut vähän levoton ja nuoleskellut pari kertaa märkiä jalkojaan. Vastasin siihen, että vitsi se saa tehdä ihan mitä vaan, kunhan se istuu ;)

Paikkamakuu: 8
Oli nuuskinut.

Tauko. Kisattiin toisiksi viimeisinä, neljänsinä.

Seuraaminen: 7,5
Ehkä hienoin Riinan koeseuruu ikinä! Olin tyytyväinen. Pisteet poikittamisesta, jouduin kuulemma potkimaan koiraa. Omasta mielestäni en kauheasti kyllä joutunut. Miuta kiusasi paarma, meinasi vähän häiritä keskittymistä :D

Zeta: 8
Järjestyksenä S-I-M. Istumiseen pieni apu, loput pisteet seuraamisesta.

Luoksari: 8
Olin tyytyväinen tähänkin, stoppi onnistui ok ja maahankin Riina meni. Pisteet ainakin lopun vauhdin hidastumisesta (vaihtoi raviin vissiin viimeisellä välillä) ja sitten tuli vääntöä miun stoppikäskystä, joka on peruodota. Tuomari sanoi että kuulosti kaksiosaiselta, vaikka sanoin sen niin yhteen kuin vaan voi sanoa. En sitten tiedä ottiko siitä pisteitä.

Ruutu: 7
Voi Riina minkä teit! Hieno ruutu, kyllä siitä ysi olisi ainakin tullut, mutta sitten hän varastaa ruudusta! Siis ikinä ei ole tehnyt tuollaista. Toki ei olla kauheasti loppuosaa treenattu, mutta juuri siksi kun siinä ei ole ollut ongelmaa. Noh, näitä sattuu, tietääpä nyt treenata tätäkin.

Tauko. Toinen setti olikin sitten kokonaisuudessaan hieman epäonnisempi.

Ohjattu: 8
Kesken meidän ohjatun kehän laidalla olleesta puskasta hyökkäsi suunnistaja. Ei siinä mitään juu, Riinan liike oli oikein nätti (no vauhtia voisi aina olla lisää), mutta loppuperusasennon hakemisessa sillä meni senssit sekaisin. Äyväsi eikä meinannut tulla sivulle. Tämän jälkeen kaikkien loppujen liikkeiden välissä kuikuili kehän laidalle vähän epäluuloisena ja loppupa:t oli yhtä tuskaa.

Metalli: 6
Kerran asetteli päätä paremmin kapulaa nostaessa. Muuten liike hyvin, mutta se loppupa-farssi (kts. ohjattu).

Tunnari: 7
Tässä ehkä loppupa vähän kivuttomammin, mutta oman sitten pudotti kerran ja varmisti vielä muut ennen kuin toi.

Kaukot: 8
Kuunteli kaikki käskyt ja teki hyvin, mutta tekniikassa sitten pieniä epäpuhtauksia, ts. se s -> i vaihto.

241,5 p ja luokkansa toinen. Ei ollut kaukana ykkönen ei, pieniä kauneusvirheitä. Ällistyin aika paljon tuosta istumisen onnistumisesta, mutta yhtä paljon kyllä ällistyin ruudun varastamisesta ;) Pohjimmiltaan olin Riinaan kuitenkin todella tyytyväinen, se suoritti liikkeet hienosti. Hellekään ei vaikuttanut, vaikka vähän sitä etukäteen pohdiskelin. Uitin Riinaa jokaisessa mahdollisessa välissä, se varmasti auttoi.

Onneksi ei myöskään oltu ainoita jotka sai "hyvän kakkosen" (pahin kirosana ikinä!). Onnea Suville ja Taralle luokkavoitosta ja Satulle ja Iirikselle valioitumisesta, huippuhienoa! Ehkä Suviakaan ei se hyvä kakkonen harmita, kun sillä on nyt näin ihana pentu ;)

Riina irvistää moisille pennuille...

Vaan silti mahtuivat samaan kuvaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti