maanantai 13. toukokuuta 2013

Tokokoe Kouvola 5.5.

Oli kyllä niin säätöä täynnä koko koe, ettei ikinä! Itse kukin sekoili siellä sulassa sovussa, mutta onneksi kisapaikka oli täynnä niin mukavaa porukkaa, ettei ketään varmaan haitannut vaikkei asiat menneetkään niin kuin Strömsössä ;D Tuomarina Pernilla Tallberg.

Paikkaistuminen: 0
No oli käynyt makaamaan jo ennen kuin ehdin piiloon. Tää on ihan osaamattomuutta, treeniä vaan!

Paikkamakuu: 9
Olen niin iloinen aina kun tämä liike toimii! Paljon sen eteen on töitä tehtykin. Pienen vartaloavun kuulemma annan maahanmenossa, siitä puolikas.

Kilpailtiin numerolla 2, joten tähän väliin ihan sellainen sopivan lyhyt tauko.

Seuraaminen: 7
Pistevähennykset painamisesta, poikittamisesta ja parista minimaalisesta inahduksesta.

Luoksari: 6,5
Voihan stoppi! Viime hetkellä annoin siihen vielä tuplakäskyn, ei kyllä ollut nätti. Maahan hyvin ja loppuosa suoraan sivulle. Stoppien välinen vauhti kuulemma hyvä.

Ruutu: 9
Hienoa Riina! Moni koira huiteli merkille mentäessä kehästä ulos, Riina ei. Omasta mielestä ei mitään huomautettavaa, tuomari olisi halunnut lisää vauhtia (meni kyllä nätillä laukalla).

Metallihyppy: 7
Ei kiertänyt kun heitin suoraan. Meni kapulalle ja avasi suun, mutta sitten pitikin vielä asetella pää paremmin (kun kerran on sanottu että kierrä niin se ei ole kiertämistä jos ei niskat taitu). Saattoi myös ennakoida pa:n.

Tauko

Zeta: 5
Meidän kehässä ollessa arvottiin varmaan 5 minuuttia zetan asentojärjestystä. Eipä siinä mitään, ihan hyvä kehässä venailu-harjoitus. Asennot teki oikein, mutta istumisessa annoin suht vahvan avun ja maasta kun olisi pitänyt lähteä seuraamaan niin maan nuuskiminen houkutti enemmän. Kuulemma ihan siinä hilkulla, että antoi edes 5.

Kaukot: 6
Hitto kun tähän nyt tulee tälläsiä tuplakäskyjä, haluisin nähdä mitkä pisteet saataisiin siitä tälläkin kertaa kehutusta tekniikasta! Kaksoiskäsky sivulta maahanmenoon ja myös sitten ylösnousuun, itse kaukot hienot. Kerran vähän jouduin venyttämään käskyn antamista, kun Riina kuikuili muualle. Varmaan siinä meni sekunti tai kaksi, mutta se tuntui ikuisuudelta.

Tunnari: 7
Oma piti pudottaa kerran ennen kuin sen pystyi tuomaan. 

Ohjattu: 8,5
Lisää vauhtia pitäisi olla (laukkasi taas, mutta vähän löysästi kyllä) ja palautus oli 45 asteen kulmassa.

207,5 p ja 3.tulos. En ole ollenkaan pettynyt: kaksi ekaa evl-koetta ja kaksi tulosta. Tästä sitten vaan treenikenttien kautta eteen päin. Erityisen kivaa oli, että vaikka Riina oli vähän haahuilumielentilalla liikenteessä eikä keskittyminen ollut täysin kohdillaan, se pystyi tsemppaamaan noinkin hyvin.Varmaan vaikutti että oli kevään eka ulkokoe, paljon kaikkia asioita joihin voi kiinnittää huomiota ohjaajan sijaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti