sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Tokokoe 1.5.

Niin Riinan kuin miunkin evl-debyytti, tuomarina Pauli Härkönen. Aamulla oli paniikki, mutta heti kehään päästyä helpotti. Riina oli tosi hyvin kuulolla, liikkeiden välit ja koepalkkaukset oikein mainiot!

Paikkaistuminen: 0
Maahan meni juu. En tiedä missä vaiheessa, eikä sillä kyllä ole väliäkään.

Paikkaistumisen ja -makuun välisessä vapautuksessa haukahti muutaman kerran.

Paikkamakuu: 9,5
Omalla käskyllä ylös ja alas, makuu rauhallinen. Puolikas kai pienestä nuuskimisesta.

Tauko

Seuraaminen: 8
Tuntui niin hyvältä, kun seuruu lähti onnistuneesti käyntiin ja jatkui sellaisena myös loppuun asti. Pisteet lähtivät tekniikasta, ainakin hitaassa poikitti. Vire oli huippuhyvä! Eikä se kaavio loppujen lopuksi niin pitkältä tuntunut kuin olin pelännyt.

Luoksetulo: 8
Stoppi oli yllättävän huono, ei tosiaan pysähtynyt mitenkään seinään. Vauhti hyvä, maahanmeno hyvä. Seisomisen osalta treenit jatkuvat.

Ruutu: 9,5
Olisi kuulemma ollut kympin ruutu, jos olisin antanut seisomiskäskyn. Riina pysähtyi oma-aloitteisesti aika ruudun etureunaan ja koska hämmennyin siitä, käskin vain maahan. Merkki olisi voinut olla hieman nopeampi, mutta ihan hyvä se vauhti oli. Hienosti kohdisti itse katseen merkkiin. Ei peruuttanut ruutuun (sitä se ei kyllä ole nyt treeneissäkään hetkeen tehnyt) ja loppuosassa ei valittamista.

Metallinouto: 0
Voihan ongelma jota ei ole koskaan treeneissä ollut. Heitin kapulan vinoon vasemmalle ja Riina kiersi hypyn. Takaisin tullessa annoin hyppykäskyn, joten silloin hyppäsi. Itse metallin nouto kuitenkin oikein mainio, siihen ollaan tyytyväisiä!

Tauko

Ohjattu: 9
Arvonnassa valitsin vasemman. Taas kohdisti merkille hyvin ja kapulalle eteni ongelmitta. Palautusvauhti ok, mutta aina sama juttu: olisi voinut olla nopeampikin. Eteenpalautus vino.

Zeta: 9
Tietenkään siinä liikkeessä, jonka onnistumista etukäteen jännitin, ei ollut mitään ongelmaa. Istumiseen annoin vartaloavun, siitä piste. Seuruut ei mitään erityisen mainioita, mutta ok.

Tunnari: 9
Oli hieno! Yksi ainut koiran hampaan mentävä kolo kapulassa. Miusta nosti oman heti kun sen kohdalle tuli ja heti lähti myös palauttamaan. Olisko piste lähtenyt ennakoidusta perusasennosta? Voi myös olla, että muistan väärin, mutta en oikein keksi mistä muustakaan tuo piste olisi voinut lähteä.

Kaukot: 8
Ärsyttävä viimeinen s -> m vaihto, down-käsky ei nyt oikein tunnu toimivan. Muuten ihan virheettä ja miusta näytti että s -> i vaihtokin toimi. Olisi ollut kiva tietää, olisiko saatu kymppi.

Yhteensä 226 pistettä, 2.tulos ja neljänsiä taidettiin olla. Erittäin positiivinen fiilis jäi tästä kokeesta (: Hyvä vire oli tavoite nro 1 ja se saavutettiin. Kakkososiossa kyllä huomasi, että Riina ei ole tottunut käymään kehässä useampaa kertaa yhdessä kokeessa, ei enää ollut niin skarppi kuin ensimmäisessä setissä. Tästä huolimatta liikkeistä tuli oikein miellyttäviä pisteitä, kyllä nyt kelpaa jatkaa treenejä.

Kokeen jälkeen totesin että talkoolaisia riittää ilman miutakin, lähdettiin Suvin ja Taran kanssa lenkille Mattilaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti