perjantai 6. huhtikuuta 2012

Inhottavia pieniä otuksia

Ja otsikko viittaa siis meitä viime päivät kiusanneisiin nenäpunkkeihin, ei koiriin ((: Eilen laitettiin myrkyt niskaan, joten eiköhän se nyt siitä. Eipähän ainakaan tartte nyt keväällä sitten erikseen madottaa. Miusta tuntuu että nuo kaks on ottanu elämäntehtäväkseen bongata joka ikisen korva- ja silmätulehduksen, nenäpunkkitartunnan yms. tarttuvan pöpön mitä vaan saatavilla on! Mutta sitten taas toisaalta ekä pitäis olla tyytyväinen jos tälläsillä pienillä ongelmilla selviää...

Kuvia ottaminen on jäänyt jääkelien loputtua, ja muutenkin tällänen kauhee takatalvi vähän latistaa lenkkeilyfiiliksiä. Onneksi sentään välillä paistaa aurinko. Jäällä ei kyllä tosiaan käy enää kun hullut, pilkkimiehet ja hullut pilkkimiehet (: Siellä nimittäin näyttää sen verran laikukkaalta ja mm. siltojen alla on jo sulia kohtia. Hyvä kuitenkin että se yhä koiria kestää, niin ei vielä tartte haukkana vahtia vaikka ne päättäiskin jäällä kävästä. Toi takatalvi ja lumisateet sais kyllä pikkuhiljaa väistyä, sen verran kova hinku alkaisi jo raunioille ja hakumettään olla varmaan niin koiralla kuin omistajallakin! (: Sais vähän lisämotivaatiota tottiksenkin treenaamiseen kun välillä pääsis tekemään muutakin. Yritetään Riinan kanssa päästä nyt kevään agility-alkeiskurssille, mutta saa nähdä. Varmaan nimittäin yrittää muutama muukin... Ja voi hyvin olla, että Riina alottaa tässä vielä juoksut ennen sitä hallittavuustestiä. Katellaan nyt.

Pääsiäisen aika kuuluu enemmän tai vähemmän koiranäyttelyssä, hassua, kun en mikään näyttelyihminen ole. Mutta talkoisiin mennään totta kai!

HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ JA AURINKOISTA KEVÄTTÄ! (:

2 kommenttia:

  1. Tuo agikohta kuulosti varsin hyvältä ;) ! Eiköhän teille paikka aukea, myökin päästiin :D

    VastaaPoista
  2. Moi. Sama juttu ! Ei näyttelyt kiinnosta pätkääkään ,mutta töissä on oltava;D Etteköhän työ liitoihin pääse,tarviihan nekin jonkun joka osaa;D? Heh!

    VastaaPoista