keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Hiihtolomailua

Liian nopeasti tuntuu tämäkin viikko menevän. Mutta nautitaan nyt vielä ((: Alkuviikosta piipahdettiin Vierumäellä ja Heinolassa sukulaisten luona, koirat mukana tietty. Ihan mallikelpoisesti sujui hotellielämä, kai ne nyt haukkuu jos käytävällä juoksee lapsia, en ota tästä vastuuta ((: Ja kaikki oli hyvin kun löydettiin parkkipaikka missä tokoilla. Päätin että palataan ainakin hetkeksi vahvistamaan perusasioita (=maahanmeno, istuminen, seisominen, seuraaminen ja totta kai se paikkamakuu), ei tee varmaan yhtään pahaa.

Sunnuntaina käytiin päivällä Leenan kanssa ottamassa esine-etsintää, kiva oli huomata että Riina on sisäistänyt ja tajunnut käskyn (: Illan tokoilut agihallilla ei sitten ihan niin putkeen menneetkään.... Koira oli kyllä niin jäässä (henkisesti) kun olla voi ja niin kova äiti-ikäväkin iski yhdessä vaiheessa että piti viereiseen kehään Milan luokse karata.... Voihan huoh.... Tunnari oli ainut mikä sujui, mutta se olikin sitten erittäin iloinen yllätys ((:

Tänään käytiin taas päivällä koirien kanssa hiihtämässä. Niin miun tuuria että ensin hiihdän umpihangessa, ja kun myöhemmin tullaan samaan paikkaan kävellen, niin hupsista vaan, siellä on käynyt latukone...

Oikein mukavaa oli myös Taijan ja Sissin kanssa käydä kevätauringossa lenkkeilemässä, tosin vähän innostuttiin ja nyt sen tuntee jaloissaan (:

 Sabi poseeraa
 Riina ja Sissi
 Riinan tyylikäs(?) laskeutuminen
 Tolleritytöt (:
 Ryhmäpotretti
Sissi kylässä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti