sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Tokokoe Kangasniemi 13.11.

Tänään siis Riinan ensimmäinen tokokoe ja kakkostulos johon oltiin ihan tyytyväisiä (: Kangasniemellä, tuomarina Pulliaisen Riikka. Tosi mukava fiilis oli heti koepaikalle saavuttaessa, sitä ennen olin vähän jännittänyt mutta sitten onnistuin rentoutumaan (: Kiitos paljon hyvistä ja toimivista koejärjestelyistä Kangasniemen kennelkerholle, aikataulussakin pysyttiin hyvin. Oltiin ajoissa paikalla, joten kerettiin hyvin ulkoiluttaa Riina ja turisti-Sabi. Sitten ennen kehää virittelyt ja kehään mennessä Riina tuntui olevan hyvässä vireessä. Tässä liikkeet eriteltyinä ja seliteltyinä.

Luoksepäästävyys: 10, pysyi jopa istumassa

Paikkamakuu: 0, ja tähänhän se ykkönen kosahti. Meni ekalla maahan, makasi ihan kivasti, tosin olin kyllä pientä hermostuneisuutta ja hämmentyneisyyttä aistivinani, nousi jossain vaiheessa istumaan ja 15 s ennen ajan täyttymistä lähti lampsimaan miun luokse. Tässä syynä ihan harjotuksen puute, noin monen (muita koiria oli 4) vieraan koiran kanssa ei olla pahemmin tehty.

Tässä välissä siis palkkailua ja kolmantena mentiin yksilösuoritukset suorittamaan.

Seuraaminen kytkettynä: 8, haukkui liikkeellelähdöissä ja jotenkin oli niin täpinöissään että tekniikkakin kai siinä vähän kärsi

Seuraaminen taluttimetta: 6,5, aika lailla samanlaista kun kytkettynä, mutta siinä tuli sitten yksi isompi höntsäily juoksuosuudessa ja johtui ihan siitä että jätin käskyn antamatta. Paniikkiratkaisu (:

Liikkeestä maahanmeno: 8,5, tää oli hyvä, pisteet lähti kai perusasennon ennakoinnista ja olisko seuraamisessa sit ollu jotain pientä. Äänteli ja pomppasi ilmaan taas liikkeellelähdössä (?)

Luoksetulo: 9, muuten hieno, mutta edessä meni maahan (?!). Siitä kuitenkin kivasti sivulle.

Liikkeestä seisominen: 9, olisko taas ennakoinut PAn?

Hyppy: 10, hieno (:

Kokonaisvaikutelma: 8, kuulemma tosi kivasti teki, mutta se haukkuminen sitten verotti.

142 pistettä ja kakkonen siis, tästä on hyvä jatkaa eteenpäin! Itsellä suurin pelko oli ainoastaan se, jos Riina olisi mennyt lukkoon tai pudottanut vireen ja täähän oli nyt kyllä niin kaukana siitä kun vaan mahdollista. Vaikka kyllähän mie jo heti koepaikalle saavuttaessa tajusin että tuo pelko on turha, Riina oli tosi reipas! Joten jospa nyt vaan luottasin tohon koiraani ((: Kuvia koitan lisäillä myöhemmin.

6 kommenttia:

 1. Hienoa työ! harmi tuo paikkamakuu:( Oisi se ykkönen sieltä tullut ilman tuota virhettä! Kiva kun fiilis säily hyvänä..

  VastaaPoista
 2. Jee hienoa! Ja onnea kakkosesta, ykkönen sitten seuraavalla kerralla (:

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Vähänhän toi paikkamakuu jäi kalvamaan, mutta ei muuta kun kyseinen liike tehotreeniin (:

  VastaaPoista
 4. Meistä irtoo paikkikseen treeniseuraa milloin vaan ;) ! Alkaa tosiaan olemaan siinä pisteessä että saattaa jopa kestääkin :D

  VastaaPoista
 5. Onnea hienosta tokouran aloituksesta! :)

  VastaaPoista