tiistai 25. lokakuuta 2011

Jos metsään haluat mennä nyt....

Eli siis viime päivät on tullut viettettyä suurimmalta osin luonnon helmassa. Sunnuntaina otettiin Riinan kanssa osaa hakupäivään, kiitos kokeneille kouluttajille ja mukaville osallistujille. Tarkoituksena oli ottaa Riinalle pitkiä, suoria pistoja ja unohtaa ilmaisu hetkeksi. Tässä onnistuttiin ja torstaina treenit jatkuvat monien uusien vinkkien voimin! Tiukan treenipäivän jälkeen Riina sai vielä rentoutua pellolla juoksemisen merkeissä, ja illalla oltiinkin sitten hyvin väsynyttä koiraa. Omistajaahan tämä kyseinen väsymys ei tietenkään koskettanut... ((:



Tänään oli sitten Sabin vuoro, käytiin mejäilemässä Nean ja Kassun kanssa, tollerienergiaa siis ((: Sabin jäljelle oli ympätty useampikin uusi asia; oli makauksia suorilla osuuksilla, makauksettomia kulmia ja lyhyt veretön osuuskin. Muuten meni nappiin ja Sabi jäljesti paremmin kuin ikinä, mutta verettömällä osuudella eksyttiin hirven jäljille. Positiivista oli että Sabi oli aiempaa kiinnostuneempi jäljen päässä olleesta sorkasta, mutta makauksien merkkaamiseen täytyy jatkossa kiinnittää enemmän huomiota. Kaikesta huolimatta on tää kuitenkin niin Sabin laji ((:

By the way, Riinasta tuli tossa yks päivä noutaja. Toi damin niin nätisti käteen asti että! Ja pilliäkin se jo kuuntelee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti