maanantai 11. huhtikuuta 2011

Ei mikään paras päivä, mut hammas talteen ((:

Joo, tänään on taas ollu yks niistä päivistä kun ei vaan toimi... Riinan kanssa ei oo oikein leikki eikä treeni sujunu, kyllähän se jotain teki mutta väärällä mielentilalla, ei ollu vire kohillaan ): No, eihän aina voi kaikki mennä niin kuin haluaa ja huomenna on kuitenkin taas uusi päivä. Voi olla että ainakin yhdessä vaiheessa omistajan suht väsynyt mielentila ja Riinan tuleva hampaan irtoaminen vaikuttivat myös tekemiseen, mutta ei se silti varmaan pelkästään niistä kiinni ollu. Yks onnistunut treenihetki kuitenkin meillä tossa päivän aikana oli sisällä, tehtiin tunnaria ja ryömimistä niin että Riina meni miun matalalla olevan jalan ali (: Tän lisäks onnistunutta tänään olikin vaan se, että viimein löysin yhden Riinan pudonneen hampaan. Oon koittanu metsästää niitä jo pitemmän aikaa, mutta vasta nyt tärppäs (:

2 kommenttia:

  1. Moi. Kai hammaskeiju toi Riinalle palkan hampaasta:D Muista jos itse olet huonolla tuulella tai väsynyt ,niin älä reenaa. Riina lukee siuta tarkasti ja käyttäytyy sen mukaisesti. Vire voi johtua siusta silloin. Heititkö hampaan uunin taakse? Mie en ole löytänyt Salaman hampaita yhtään:( Harmi.Nähdään Torstaina illalla raunioilla 18.30? Jenni on reissussa silloin .Ei pääse tulemaan.

    VastaaPoista
  2. Se saa niin paljon kaikkea kivaa muutenkin, ettei tässä nyt enää hammaskeijuja tarvita ((: Ja joo, tiiän ettei pitäis treenata jos on ite huonolla tuulella, mut sit mie vaa aina aattelen et no kyl mie jaksan... ja sit käy noin. Hammas on visusti tallessa ja siirtyy varmaan kallisarvoisena muistona sukupolvelta seuraavalle (: Joo, nähään torstaina 1830!

    VastaaPoista